Lapsi kokkaa

 

VARHAISNUORTEN KERHOT

 

Uutiset:

14.6.2024 LAPSIKUORO RYTMI

Syksyllä 2024 Lapsikuoro Rytmi aloittaa toimintansa!
Kuoro on 1-6 -luokkalaisille, ja se kokoontuu Pappilassa tiistaisin klo 17.30-18.30. Ensimmäinen kokoontuminen on ti 3.9.
Kuoroon voivat tulla kaikki laulamisesta kiinnostuneet ja innostuneet lapset. Aiempaa kokemusta kuorolaulamisesta ei tarvita :)
Kuoroa johtaa Susanna Mustanoja. Lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta lapsikuororytmi@gmail.com.

Lapsikuoro Rytmiin ilmoittautuminen löytyy kohdasta Pappilan kerhot.

 

Tietoa kerhoista:

Kerhoihin ovat tervetulleita 1-6 -luokkalaiset!

Kun ilmoitat lapsesi kerhoon, on hänelle kerhopaikka koko vuodeksiKerhon osallistujamäärä on kerhosta riippuen 10-12 lasta / kerho, varasijoja on 4.

Lapsi on tervetullut mukaan heti kerhojen alettua, ilman erillistä ilmoitusta. Ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusta sähköpostiin. Mikäli olet epävarma onko ilmoittautuminen tullut läpi, voit olla yhteydessä Sagaan ja kysäistä!

Kerhoilmoittautumisen voi perua viestillä (Saga Jarva p. 050 911 3374) tai sähköpostilla (saga.jarva@evl.fi). Ilmoitathan, mikäli lapsi jättääkin kerhon kesken, näin saamme kerhopaikan sitten varasijoilla odottaville! Ilmoita peruessasi lapsen nimi ja mitä kerhoa peruminen koskee. Katsothan tarkkaan, mistä kerhosta on kyse (esimerkiksi Puuhakerhoja on monia, eri päivinä ja eri toimipisteissä!)

Kerhoihin voi ilmoittautua mukaan myös keskellä kautta, jos niissä on tilaa. Mikäli kerhoissa on tai niihin vapautuu tilaa, siitä tulee tieto tälle sivulle. Kaikista varhaisnuorten kerhoihin liittyvistä asioista ja muutoksista tiedotetaan myös Kempeleen seurakunnan Facebook-sivun kautta.

On mahdollista, että kesken kauden tulee uusia kerhoja! Kannattaa käydä välillä vilkaisemassa, olisikohan tullut joku uusi kerho.

Mahdollisista lyhyistä teemakerhoista, jotka kokoontuvat 4-6 kertaa ja jotka keskittyvät jonkun teeman ympärille, tulee myös tietoa tälle sivulle ja Facebookiin.

Kokkikerhot kokoontuvat joka toinen viikko niin, että viikolla 36 aloittaa A-ryhmä, joka kokoontuu parillisilla viikoilla, ja viikolla 37 aloittaa B-ryhmä, joka kokoontuu parittomilla viikoilla. B-ryhmien kokoontumisia tulee syyspuolella tästä johtuen pari vähemmän (syyslomaviikolla 43 ei ole kerhoa.)

Mikäli kerho esimerkiksi sairastapauksen takia yllättäen peruuntuu, siitä lähtee pikimmiten tieto huoltajan sähköpostiin. Myös kerhopaikan oveen tulee lappu, että kerho on peruttu.

Kaikki kerhot ovat maksuttomia!

Lisätietoa saa Sagalta p. 050 911 3374 tai sähköpostitse saga.jarva@evl.fi.

 

SYKSYN 2024 KERHOT:

Pappilan kerhot:

- Lapsikuoro Rytmi tiistaisin klo 17.30–18.30.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!