Leirikeskus Luurinmutka

Leirikeskus Luurinmutka

Levon ja rauhan tyyssija

Leirikeskus Luurinmutka sijaitsee Utajärvellä Oulujoen rannalla

Kaunis luonto ja upea jokimaisema luovat huikaisevat puitteet erilaisten tilaisuuksien ja leirien järjestämiselle. Pihapiirissä on uuden tasokkaan majoitusrakennuksen lisäksi erillinen koulutustila sekä takka- ja saunarakennus.

Koulutusmahdollisuus

Leirikeskuksessa on nykyaikaiset AV-laitteet

Joen rannassa sijaitsee koulutustila, jossa on 30 hengen hyvin varustettu luokkahuone. Luokasta löytyy dokumentti- ja dataprojektori, valkokangas, dvd-soitin, taulu-tv ja valkoinen tussitaulu.

Majoitustilat

Luurinmutkan majoitusrakennus on valmistunut vuonna 2010

Tilaa on 39 yöpyjälle. Rakennuksessa on 9 neljän hengen huonetta ja 3 yhden hengen huonetta, joista yksi on invahuone. Jokaisessa huoneessa on oma vessa ja suihku sekä ovi terassille, josta avautuu kaunis jokimaisema.

Ruokailu

Ruokailutila sijaitsee majoitusrakennuksessa

Tarjoilutilassa on 56 asiakaspaikkaa. Tila toimii myös mainiona opetustilana AV-laitteineen.

Takka- ja saunatila

Vuonna 1990 rakennetussa ryhmätilassa

on sauna, johon mahtuu 10 henkilöä kerrallaan. Saunarakennukseen on valmisteilla korjausremontti syksystä 2019 alkaen.

Vuokraus ja tiedustelut:

Kirkkoherranvirasto p. 08-5614 500, kempeleen.seurakunta(at)evl.fi

Juhla- ja keittiöpalvelut p. 040-7790 665, pasi.jarva(at)evl.fi

Kävelymatkan päässä leirikeskuksesta sijaitsee myös tiettävästi Suomen pisin puurakenteinen riippusilta:

Kurtinlammentie 9, 91600 Utajärvi

Hiljaisuuden retriitti "Hän antaa meille elämän" Huom! Retriitti on jo täynnä!

RETRIITTI ON JO TÄYNNÄ. ILMOITTAUDU VARASIJALLE p. 044 7790 063

HILJAISUUDEN RETRIITTI "Hän antaa meille elämän"
Luurinmutkan leirikeskuksessa 10-12.1.2020.

Hiljaisuuden retriitti on mahdollisuus vetäytyä lepoon ja hiljaisuuteen kiireen ja arjen keskeltä.
Hiljentymisen tukena retriitin päiväohjelmassa ovat rukoushetket, virikepuheet, lepo, ulkoilu ja kiireettömät ateriat.

Hinta 70 e/majoitus yhden hengen huoneissa

Lisätietoja Päivi Ollikaiselta 044 7790 063