Ystävät

Nuorille

Tervetuloa nuorteniltaan!

Kevään 2022 nuortenillat järjestetään klo 19-21 Kirkolla, mutta keväämpänä siirrymme pappilan kodalle iltaa viettämään.

Kaikista nuortenilloista ilmoitetaan erikseen Instagram-tilillä @kempeleenseurakuntanuoret sekä isosten Whatsapp -ryhmissä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan pelailemaan ja viettämään aikaa yhdessä hyvässä seurassa ja Jumalan sanan äärellä.

Kevään 2022 nuortenillat

20.1. kirkolla

27.1. kirkolla

3.2. kirkolla

10.2. kirkolla

17.2. kirkolla

3.3. kirkolla

17.3. kirkolla

24.3. kirkolla

31.3. kirkolla

7.4. kirkolla

21.4. kodalla

28.4. kodalla

5.5. kodalla

19.5. kodalla

2.6. kodalla

Seurakunnan nuorilla on oma kummikohde Tansaniassa, albinismin kanssa elävien lasten tukeminen.

Ihmiset, joilla on albinismi, kokevat monenlaista syrjintää ja varsinkin maaseudulla suoranaista vainoa.

Kirkko työskentelee uutterasti albinismiin kohdistuvien haitallisten uskomusten muuttamiseksi. Yksi tärkeä keino on kristillinen lähetystyö. Kirkko pyrkii toimimaan Raamatun opin mukaisena esimerkkinä lähimmäisenrakkaudesta ja opettamaan oikeaa tietoa albinismista.

Tärkeää on myös se, että lapset voisivat käydä koulua. Tavoitteena on löytää albiinolapsille ja nuorille turvallinen koulu- ja opiskelumahdollisuus. Kummituen avulla tuetaan albiinolasten koulunkäyntiä. Tuen vie perille Suomen Lähetysseura.