Ystävät

Nuorille

Hyvää kesää!

Kesällä nuorisotoiminta pyörii rippikoulun ja konfirmaation ilon ympärillä. Starttaamme nuorteniltojen parissa jälleen syksyllä. Kaikista nuortenilloista ilmoitetaan erikseen Instagram-tilillä @kempeleenseurakuntanuoret sekä isosten Whatsapp -ryhmissä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan pelailemaan ja viettämään aikaa yhdessä hyvässä seurassa ja Jumalan sanan äärellä.

Syksyllä isostoiminta startataan 31.8.2022 klo 18.00 Pappilan kodalla, Pappilantie 5. Tervetuloa!

Seurakunnan nuorilla on oma kummikohde Tansaniassa, albinismin kanssa elävien lasten tukeminen.

Ihmiset, joilla on albinismi, kokevat monenlaista syrjintää ja varsinkin maaseudulla suoranaista vainoa.

Kirkko työskentelee uutterasti albinismiin kohdistuvien haitallisten uskomusten muuttamiseksi. Yksi tärkeä keino on kristillinen lähetystyö. Kirkko pyrkii toimimaan Raamatun opin mukaisena esimerkkinä lähimmäisenrakkaudesta ja opettamaan oikeaa tietoa albinismista.

Tärkeää on myös se, että lapset voisivat käydä koulua. Tavoitteena on löytää albiinolapsille ja nuorille turvallinen koulu- ja opiskelumahdollisuus. Kummituen avulla tuetaan albiinolasten koulunkäyntiä. Tuen vie perille Suomen Lähetysseura.