Nuoren istuvat penkillä, tennarit jalassa

Nuorille

Tervetuloa kesän kota-iltoihin!

Kesän ajan nuortenillat järjestetään vanhan pappilan pihamaalla olevalla kodalla keskiviikkoisin klo 18-20.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan paistamaan makkaraa, pelaamaan mölkkyä, lentopalloa ja viettämään aikaa yhdessä hyvässä seurassa ja Jumalan sanan äärellä.

Kesän kota-illat

16.6. klo 18-20

23.6.

30.6.

7.7.

14.7.

21.7.

28.7.

Seurakunnan nuorilla on oma kummikohde Tansaniassa, albinismin kanssa elävien lasten tukeminen.

Ihmi
set, joilla on albinismi, kokevat monenlaista syrjintää ja varsinkin maaseudulla suoranaista vainoa.

Kirkko työskentelee uutterasti albinismiin kohdistuvien haitallisten uskomusten muuttamiseksi. Yksi tärkeä keino on kristillinen lähetystyö. Kirkko pyrkii toimimaan Raamatun opin mukaisena esimerkkinä lähimmäisenrakkaudesta ja opettamaan oikeaa tietoa albinismista.

Tärkeää on myös se, että lapset voisivat käydä koulua. Tavoitteena on löytää albiinolapsille ja nuorille turvallinen koulu- ja opiskelumahdollisuus. Kummituen avulla tuetaan albiinolasten koulunkäyntiä. Tuen vie perille Suomen Lähetysseura.