Nuoren istuvat penkillä, tennarit jalassa

Nuorille

Tervetuloa yksityisten nuorteniltojen aikakauteen.

Poikkeusolot luovat meille mahdollisuuden aivan uuteen, nimittäin avointen nuorteniltojen muuttamisen yksityisiin kaakaohetkiin, pieniin peli-iltoihin ja herkutteluhetkiin kodalla.

Laita haluamallesi nuorisotyönohjaajalle viestiä niin järjestetään mukava hetki yhdessä pienellä porukalla tai kahden kesken kuulumisia vaihtaen. Myös me nuorisotyönohjaajat kutsumme teitä nuoria kevään aikana henkilökohtaisesti mukaan pieniin nuorteniltoihin.

Älä siis jää yksin, sillä me olemme täällä sinua varten.

Outi 040 7790372, Pia 0407790369, Arto 0407790745, Antti 0407790374, Merja 0509113374

YÖKAHVILAT perjantaisin klo 18-23 Akatemia (toistaiseksi peruttu)

Nuorisotyönohjaajat ovat viikottain mukana yökahvilassa, joka järjestetään yhteistyössä Kempeleen nuorisotoimen kanssa Akatemialla.

Seurakunnan nuorilla on oma kummikohde Tansaniassa, albinismin kanssa elävien lasten tukeminen.

Ihmiset, joilla on albinismi, kokevat monenlaista syrjintää ja varsinkin maaseudulla suoranaista vainoa.

Kirkko työskentelee uutterasti albinismiin kohdistuvien haitallisten uskomusten muuttamiseksi. Yksi tärkeä keino on kristillinen lähetystyö. Kirkko pyrkii toimimaan Raamatun opin mukaisena esimerkkinä lähimmäisenrakkaudesta ja opettamaan oikeaa tietoa albinismista.

Tärkeää on myös se, että lapset voisivat käydä koulua. Tavoitteena on löytää albiinolapsille ja nuorille turvallinen koulu- ja opiskelumahdollisuus. Kummituen avulla tuetaan albiinolasten koulunkäyntiä. Tuen vie perille Suomen Lähetysseura.