Ilmoittautuminen rippikouluun

Rippikoulu-ilmoittautuminen tapahtuu kotisivujemme kautta 12-25.9.22 välisenä aikana. Täytä ilmoittautumislomake ja yhteystietosi (osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) huolella, jotta tieto kulkee mahdollisimman hyvin. Tiedotamme sähköpostitse ryhmäkohtaisista tapaamisista.

Ilmoittaudu rippikouluun tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kempeleen seurakunnan rippikoulujen vaihtoehdot:

• Rippikoululeirit; rippikoululeirejä on vuoden aikana kahdeksan (yksi ryhmä tammikuussa 2023 ja kesällä 2023 seitsemän rippikouluryhmää)
  • Päiväriparit; opetusryhmä kokoontuu Kempeleessä (tammikuu ja kesäkuu 2023)

Kukin ryhmä toteutuu, mikäli ryhmässä on ilmoittautuneita riittävästi.
Leirit pidetään seurakunnan leirikeskuksessa Luurinmutkassa Utajärvellä.
Leiristä on ruoka– ja kuljetusmaksu. Päiväkouluista on ruokamaksu. Hinnat lukevat jokaisen ryhmän tiedoissa.
Rippikouluvaihtoehdot aikatauluineen ovat nähtävillä omalla välilehdellään.

Mikäli olet menossa kotiseurakunnan ulkopuolelle rippikouluun esimerkiksi jonkin järjestön rippikouluun, sinun tulee silti ilmoittautua rippikouluun kotisivuillamme tämän linkin kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Järjestöjen rippikoulun käyvät rippikoululaiset osallistuvat kotiseurakuntayhteyden jaksoon Kempeleen seurakunnassa.

Tästä saat lisätietoa Pia Rättyältä, rippikoulutyöstä vastaavalta nuorisotyönohjaajalta.