Kempeleen kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranviraston aukioloaika
ma-to klo 11-14
pe suljettu

Hautajaisjärjestelyille on myös mahdollista varata aika puhelimitse soittamalla viraston numeroon.

Virkatodistustilaukset:

Oulun aluekeskusrekisteri:
08 3161 303 tai
Virkatodistuksen tilauslomake

Sukututkimukset tehdään Oulun aluekeskusrekisterissä.

Sukututkimusta varten tehtävän todistuksen perushinta on 45 euroa. Jos laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, perushinnan lisäksi veloitetaan 20 euron lisämaksu jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta. Lisäksi tulee toimitusmaksu 5,50 euroa ja mahdollinen ulkomaan toimitusmaksu.

Tilauksen voi tehdä:

• täyttämällä linkin takana olevan sukututkimustilauslomakkeen ja lähettämällä sen osoitteeseen keskusrekisteri.oulu@evl.fi tai Oulun seurakuntayhtymä, aluekeskusrekisteri, PL 122, 90101 Oulu.

• Sähköpostilla lähettäessäsi älä kirjaa siihen tietosuojasyistä henkilötunnusta.

Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät täältä.

Seurakunnan laskutusosoite:
Kirkon Palvelukeskus/Kempeleen seurakunta
Verkkolaskuosoite: 003701860088
Operaattor:i CGI
Välittäjätunnus: 003703575029

LÖYTÖTAVARAT

Kempeleen seurakunnassa löytötavaroita voi tiedustella virastosta. Löytötavaroita säilytetään 2 viikkoa kyseisessä kiinteistössä, jonka jälkeen ne siirretään Kokkokankaan seurakuntakeskukseen säilytettäväksi.