Kuvassa tietokone, lehtiä ja kännykkä sekä työntekijän kädet, jotka pitävät kahvikuppia

Avoimet työpaikat

Haemme osaavaan joukkoomme motivoitunutta

TALOUSSIHTEERIÄ

17.4.2023 alkavaan työsuhteeseen.

Meillä pääset osaksi laaja-alaisesti toimivaa seurakuntaa.

Taloussihteerillämme on keskeinen rooli niin talous- ja henkilöstöhallinnossa, hankintojen ja kilpailutusten toteuttamisessa kuin taloussuunnittelussa ja -seurannassa. Huolehdit itsenäisesti seurakuntamme palkanlaskennasta, kirjanpidosta ja reskontratehtävistä yhteistyössä Kirkon Palvelukeskuksen kanssa. Tarkempi tehtäväkuvaus on nähtävillä kotisivullamme: https://www.kempeleenseurakunta.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat.

Työssäsi olet oma-aloitteinen, tarkka, järjestelmällinen ja vastuullinen huippulisäys toimivaan työyhteisöömme. Sinua innostaa työskentely sekä itsenäisesti että talousjohtajan työparina.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotasoista tutkintoa (esim. AMK).

Tehtävä on kokoaikainen ja se sijoittuu kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 502. Peruspalkka on 2 474,71 €. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa aikaisempaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää sekä työn arviointiin perustuvaa suorituslisää. Valitun tulee ennen työsuhteen aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 13.12.2022 klo 15. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostitse merkinnällä ”Taloussihteeri”: kempeleen.seurakunta@evl.fi. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Lisätietoja saat vs. talousjohtaja Eero Manniselta p. 040 516 0276.

Taloussihteerin tehtävänkuvan näet TÄSTÄ.