Ihmisten kädet ja jalat piirissä ruohikolla

Lapset ja perheet

Kempeleen seurakunnalla on aktiivista varhaiskasvatusta ja perhetoimintaa. Jokaisena arkipäivänä seurakuntamme tiloissa järjestetään toimintaa lapsille ja perheille. Meillä on viisi lastenohjaajaa, joista kolme toimii Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa ja kaksi Pyhän Kolminaisuuden kirkossa.

Varhaiskasvatuksen tiimin lähiesimies on Juha Maalismaa.

Kempeleen seurakunnan varhaiskasvatussuunnitelma

Ajankohtaista

Osallistuthan kaikkeen toimintaan terveenä! Muistetaan myös yhdessä hyvä käsihygienia!

• Päiväkerhot, perhekerho ja kohtaamispaikkatoiminta Papupata  jatkuvat tammikuussa viikolla 3 (päiväkerhot ma 16.1., perhekerho ti 17.1. ja Papupata to 19.1.)

• Lapsiparkkitoiminta jatkuu 20.1., tarkemmat tiedot löytyvät täältä.

• Kokkokankaan perhekerhoLinkki avautuu uudessa välilehdessä tiistaisin klo 9.30-11. Kohtaamispaikkatoiminta Papupata torstaisin klo 9-12 kirkossa. Kohtaamispaikkatoimintaan voi osallistua oman aikataulun mukaan klo 9-12 välillä. Kohtaamispaikkatoiminta Papupata on tarkoitettu kaikenikäisille (perheille, sinkuille, ikäihmisille jne.). Ohjaajina toimivat lastenohjaajat.

Päiväkerhot Linkki avautuu uudessa välilehdessäon kirkon toimintaa 3-5 -vuotiaiden lasten parissa.

Perhetoimintaan Linkki avautuu uudessa välilehdessäovat tervetulleita äidit, isät, tädit, sedät, mummot ja papat yhdessä lasten kanssa.

Seurakunta järjestää 1.-2.-lk:n oppilaille (kevään luokka-asteen mukaan) kesätoimintaa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Päiväkerhoilmoittautumisen mainos