Ihmisten kädet ja jalat piirissä ruohikolla

Lapset ja perheet

Kempeleen seurakunnalla on aktiivista varhaiskasvatusta ja perhetoimintaa. Jokaisena arkipäivänä seurakuntamme tiloissa järjestetään toimintaa lapsille ja perheille. Meillä on viisi lastenohjaajaa, joista kolme toimii Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa ja kaksi Pyhän Kolminaisuuden kirkossa.

Varhaiskasvatuksen tiimin lähiesimies on Juha Maalismaa.

Kempeleen seurakunnan varhaiskasvatussuunnitelma

Ajankohtaista

Osallistuthan kaikkeen toimintaan terveenä! Suosittelemme maskin käyttöä. Muistetaan myös yhdessä hyvä käsihygienia!

• Päiväkerhot, perhekerho ja Papupata jatkuvat jälleen syksyllä (viikolla 35). Kiitos kaikille toimintaan osallistuneille ja ihanaa kesää!

• Kokkokankaan perhekerhoLinkki avautuu uudessa välilehdessä tiistaisin klo 9.30-11. Kohtaamispaikkatoiminta Papupata torstaisin klo 9-12 kirkossa. Kohtaamispaikkatoimintaan voi osallistua oman aikataulun mukaan klo 9-12 välillä.
    Kohtaamispaikkatoiminta Papupata on tarkoitettu kaikenikäisille (perheille, sinkuille, ikäihmisille jne.). Ohjaajina toimivat lastenohjaajat.

• Lapsiparkeista löytyy tarkempaa tietoa PerhetoimintaLinkki avautuu uudessa välilehdessä-sivulta.

Päiväkerhot Linkki avautuu uudessa välilehdessäon kirkon toimintaa 3-5 -vuotiaiden lasten parissa.

Perhetoimintaan Linkki avautuu uudessa välilehdessäovat tervetulleita äidit, isät, tädit, sedät, mummot ja papat yhdessä lasten kanssa.

Seurakunta järjestää 1.-2.-lk:n oppilaille (kevään luokka-asteen mukaan) kesätoimintaa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Päiväkerhoilmoittautumisen mainos