Päiväkerholaiset istuvat leikkivarjon päällä

Päiväkerhot

Voit ilmoittaa lapsesi kaudelle 2023-2024 päiväkerhoon. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti. Päiväkerhot ovat pääsääntöisesti 3-5-vuotiaille, mutta erityisharkinnan mukaan kerhoon voi päästä myös 2-vuotiaat isomman sisaruksen mukana. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Ilmoittaudu päiväkerhoon kaudelle 2023-2024. Otamme lapsia mukaan toimintaan myös kesken kerhokauden, jos ryhmissä on tilaa. 

Kerhopaikkoina toimivat Kokkokankaan seurakuntakeskus (Kissaojantie 12) sekä aiemmasta tiedosta poiketen vasta valmistunut Pappila (Pappilantie 5). Ohjaajina Kokkokankaalla toimivat Hilkka Vasala, Aila Törmikoski ja Tanja Helenius. Pappilassa ohjaajina toimivat Hannele Haataja ja Sari Korhonen. Voit valita suoraan, mihin ryhmään haluat lapsesi ilmoittaa. 

Kauden 2023-2024 päiväkerhoryhmät kokoontuvat seuraavina aikoina:

  • Kokkokankaan seurakuntakeskuksen päiväkerho, 2 krt/vko: ma ja to klo 9-11.30 (3-5-vuotiaiden ryhmä)
  • Kokkokankaan seurakuntakeskuksen päiväkerho, 3 krt/vko: ma, ti ja to klo 12.30-15 (3-5-vuotiaiden ryhmä)
  • Pappilan päiväkerho, 1 krt/vko: ti klo 12.30-15 (3-5-vuotiaiden ryhmä)
     
  • Luonto- ja liikuntapainotteinen päiväkerho Vipeltäjät Kokkokankaan seurakuntakeskuksen pihapiirissä ja lähiluonnossa torstaisin klo 13-15. Ryhmä jatkuu kevätkaudella 2024, kokoontumiskerrat ilmoitetaan myöhemmin. Ryhmään otetaan mukaan 10 osallistujaa, ilmoittautua voit tästä. Ohjaajina Hannele Haataja ja Sari Korhonen. 
     
  • Päiväkerhojen syyskausi päättyy viikolla 50, lastenohjaajat tiedottavat tarkemmin kerhoryhmän viimeisestä kerrasta. 

Kempeleen seurakunnan päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5-vuotiaiden lasten parissa. Päiväkerhossa vaalitaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Kerhotoimintamme pohjana on Kempeleen seurakunnan oma varhaiskasvatussuunnitelmaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Toimintamme on pedagogisesti suunniteltua, valmisteltua ja toteutettua. Kerhossa annetaan kasteopetusta mm. viettämällä kerhohartauksia kirkkovuosi huomioiden ja tutustumalla erilaisiin Raamatun kertomuksiin. Kädentaidot, liikunta, musiikki, mediakasvatus, ympäristökasvatus, sadut ja lorut kuuluvat osana kerhon toimintoihin. Varsinkin 5-vuotiaiden lasten kanssa tutustutaan kirjaimiin ja numeroihin, opetellaan laskemista, erilaisia muotoja ja värejä sekä tehdään erilaisia viskaritehtäviä huomioiden lähestyvä esikouluvuosi. Käytössämme on PIKI-toimintamalli (pienten lasten kiusaamisen ehkäisy). 

Toimimme päiväkerhossa lasten, vanhempien ja työntekijöiden välisessä kumppanuudessa. Kerhokauden alkaessa vanhemmat täyttävät lapsestansa päiväkerhon vasulomakkeen, jonka pohjalta käydään alkukeskustelu. 

Päiväkerhoilmoittautumisen mainos

Ota yhteyttä

diakoniatiimin lähiesihenkilö, seurakuntapastori