Päiväkerholaiset istuvat leikkivarjon päällä

Päiväkerhot

 

Päiväkerhoihin kaudelle 2024-2025 ilmoittautuminen avautuu 1.4.2024. Vanhemmat/huoltajat voivat ilmoittaa päiväkerhoon 2-5-vuotiaat lapset. Ilmoittaudu tästä!

Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Kerhopaikkana toimii Kokkokankaan seurakuntakeskus (Kissaojantie 12).

Kempeleen seurakunnan päiväkerho on kirkon toimintaa 2-5-vuotiaiden lasten parissa (syksystä 2024 lähtien). Päiväkerhossa vaalitaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Kerhotoimintamme pohjana on Kempeleen seurakunnan oma varhaiskasvatussuunnitelmaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Toimintamme on pedagogisesti suunniteltua, valmisteltua ja toteutettua. Kerhossa annetaan kasteopetusta mm. viettämällä kerhohartauksia kirkkovuosi huomioiden ja tutustumalla erilaisiin Raamatun kertomuksiin. Kädentaidot, liikunta, musiikki, mediakasvatus, ympäristökasvatus, sadut ja lorut kuuluvat osana kerhon toimintoihin. Varsinkin 5-vuotiaiden lasten kanssa tutustutaan kirjaimiin ja numeroihin, opetellaan laskemista, erilaisia muotoja ja värejä sekä tehdään erilaisia viskaritehtäviä huomioiden lähestyvä esikouluvuosi. Käytössämme on PIKI-toimintamalli (pienten lasten kiusaamisen ehkäisy). 

Toimimme päiväkerhossa lasten, vanhempien ja työntekijöiden välisessä kumppanuudessa. Kerhokauden alkaessa vanhemmat täyttävät lapsestansa päiväkerhon vasulomakkeen, jonka pohjalta käydään alkukeskustelu. 

Päiväkerhomainos kausi 2024-2025
Päiväkerhomainos kausi 2024-2025

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen lähiesihenkilö, Lastenohjaaja