Päiväkerholaiset istuvat leikkivarjon päällä

Päiväkerhot

 

Ilmoittaudu päiväkerhoon kaudelle 2022-2023. Otamme lapsia mukaan toimintaan myös kesken kerhokauden, jos ryhmissä on tilaa. Tällä hetkellä vapaita kerhopaikkoja on Kokkokankaan seurakuntakeskuksen sekä Pyhän Kolminaisuuden kirkon aamupäiväryhmissä (iltapäiväryhmät ovat täynnä).

Kerhopaikkoina toimivat Pyhän Kolminaisuuden kirkko ja Kokkokankaan seurakuntakeskus. Voit valita suoraan, mihin ryhmään haluat lapsesi ilmoittaa. Vapaita paikkoja on molempien kerhopisteiden aamupäiväryhmissä.

Kauden 2022-2023 päiväkerhoryhmät kokoontuvat seuraavina aikoina:

  • Kokkokankaan seurakuntakeskus, 2 krt/vko: ma ja to klo 9-11.30 (3-5-vuotiaiden ryhmä)
  • Kokkokankaan seurakuntakeskus, 3 krt/vko: ma, ti ja to klo 12.30-15 (3-5-vuotiaiden ryhmä)
  • Pyhän Kolminaisuuden kirkko, 3 krt/vko: ma, ti ja ke klo 9-11.30 (3-5-vuotiaiden ryhmä)
  • Pyhän Kolminaisuuden kirkko, 2 krt/vko: ma ja ti klo 12.30-15 (3-5-vuotiaiden ryhmä)

 

Kempeleen seurakunnan päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5-vuotiaiden lasten parissa. Päiväkerhossa vaalitaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Kerhotoimintamme pohjana on Kempeleen seurakunnan oma varhaiskasvatussuunnitelmaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Toimintamme on pedagogisesti suunniteltua, valmisteltua ja toteutettua. Kerhossa annetaan kasteopetusta mm. viettämällä kerhohartauksia kirkkovuosi huomioiden ja tutustumalla erilaisiin Raamatun kertomuksiin. Kädentaidot, liikunta, musiikki, mediakasvatus, ympäristökasvatus, sadut ja lorut kuuluvat osana kerhon toimintoihin. Varsinkin 5-vuotiaiden lasten kanssa tutustutaan kirjaimiin ja numeroihin, opetellaan laskemista, erilaisia muotoja ja värejä sekä tehdään erilaisia viskaritehtäviä huomioiden lähestyvä esikouluvuosi. Käytössämme on PIKI-toimintamalli (pienten lasten kiusaamisen ehkäisy). 

Toimimme päiväkerhossa lasten, vanhempien ja työntekijöiden välisessä kumppanuudessa. Kerhokauden alkaessa vanhemmat täyttävät lapsestansa päiväkerhon vasulomakkeen, jonka pohjalta käydään alkukeskustelu. Päiväkerhon voi aloittaa lapsen täytettyä 3 vuotta, mutta lapsen voi ilmoittaa kerhoon jo aiemmin. Lastenohjaajat ottavat ilmoittautumisen jälkeen kotiin yhteyttä ja sopivat vanhempien kanssa tarkemmin kerhon aloittamisesta. Keväisin ilmoittaudutaan seuraavan kauden toimintaan ja toimintavuoden aikana lapsi pääsee kerhoon, jos ryhmissä on tilaa.

Päiväkerhomaksu

Päiväkerhoista ei peritä enää maksua vuoden 2023 alusta lähtien.

Päiväkerhoilmoittautumisen mainos

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen lähiesimies, seurakuntapastori