Päiväkerholaiset istuvat leikkivarjon päällä

Päiväkerhot

Voit ilmoittaa lapsesi kaudelle 2023-2024 päiväkerhoon. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti. Päiväkerhot ovat pääsääntöisesti 3-5-vuotiaille, mutta erityisharkinnan mukaan kerhoon voi päästä myös 2-vuotiaat isomman sisaruksen mukana.

Ilmoittaudu päiväkerhoon kaudelle 2023-2024. Otamme lapsia mukaan toimintaan myös kesken kerhokauden, jos ryhmissä on tilaa. 

Kerhopaikkoina toimivat Pyhän Kolminaisuuden kirkko ja Kokkokankaan seurakuntakeskus. Voit valita suoraan, mihin ryhmään haluat lapsesi ilmoittaa. 

Kauden 2023-2024 päiväkerhoryhmät kokoontuvat seuraavina aikoina:

  • Kokkokankaan seurakuntakeskus, 2 krt/vko: ma ja to klo 9-11.30 (3-5-vuotiaiden ryhmä)
  • Kokkokankaan seurakuntakeskus, 3 krt/vko: ma, ti ja to klo 12.30-15 (3-5-vuotiaiden ryhmä)
  • Pyhän Kolminaisuuden kirkko, 3 krt/vko: ma, ti ja ke klo 9-11.30 (3-5-vuotiaiden ryhmä)

Kempeleen seurakunnan päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5-vuotiaiden lasten parissa. Päiväkerhossa vaalitaan lapsen kokonaisvaltaista kasvua. Kerhotoimintamme pohjana on Kempeleen seurakunnan oma varhaiskasvatussuunnitelmaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Toimintamme on pedagogisesti suunniteltua, valmisteltua ja toteutettua. Kerhossa annetaan kasteopetusta mm. viettämällä kerhohartauksia kirkkovuosi huomioiden ja tutustumalla erilaisiin Raamatun kertomuksiin. Kädentaidot, liikunta, musiikki, mediakasvatus, ympäristökasvatus, sadut ja lorut kuuluvat osana kerhon toimintoihin. Varsinkin 5-vuotiaiden lasten kanssa tutustutaan kirjaimiin ja numeroihin, opetellaan laskemista, erilaisia muotoja ja värejä sekä tehdään erilaisia viskaritehtäviä huomioiden lähestyvä esikouluvuosi. Käytössämme on PIKI-toimintamalli (pienten lasten kiusaamisen ehkäisy). 

Toimimme päiväkerhossa lasten, vanhempien ja työntekijöiden välisessä kumppanuudessa. Kerhokauden alkaessa vanhemmat täyttävät lapsestansa päiväkerhon vasulomakkeen, jonka pohjalta käydään alkukeskustelu. 

Päiväkerhomaksu

Päiväkerhoista ei peritä enää maksua vuoden 2023 alusta lähtien.

Päiväkerhoilmoittautumisen mainos

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen lähiesimies, seurakuntapastori