Avattu raamattu ja muistivihko

Raamattu- ja keskustelupiirit

Alla olevista raamattu- ja keskustelupiireistä voit tiedustella niiden kohdalla olevilta yhteyshenkilöiltä, tai kappalainen Vesa Äärelältä, 040 7703 819.

Miesten ja naisten yhteinen raamattu- ja keskustelupiiri

kokoontuu joka toinen maanantai Kokkokankaan srk-talon kahvihuoneessa klo 18.30. Piiriä vetävät Keijo Kaikkonen (lisät. p. 0400-686 522) ja Helena Suni (p. 040 512 6954).

Kevään 2021 kokoontumiset: etäyhteydellä niin kauan kuin koronarajoitukset poistuvat ks. etusivun tapahtumakalenterista kokoontumiset.

Työikäisten naisten raamattu- ja keskustelupiiri

kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 19-20.30 Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa. Uudet osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita. Yhteyshenkilö: Eija-Leena Kärkimaa.

Kevään 2021 kokoontumiset:  etäyhteydellä niin kauan kuin koronarajoitukset poistuvat ks. etusivun tapahtumakalenterista kokoontumiset.

Naisten raamattu- ja keskustelupiiri

kokoontuu joka toinen tiistai klo 18-20 Kempeleen keskustan seurakuntatalon kokoushuoneessa. Lisätietoja voit kysellä Annikka Mäkelältä,  annikka.makela (ät) dnainternet.net.

Miesten raamattu- ja keskustelupiiri

kokoontuu joka keskiviikko etäyhteydellä. Uudet osallistujat tervetuloa. Tule sellaisena kuin olet. Lisätietoja voit kysellä Jarkko Kärkimaalta, jarkko.karkimaa(ät)gmail.com ja Keijo Kaikkoselta, 0400-686522.

Kevään 2021 kokoontumiset: etäyhteydellä niin kauan kuin koronarajoitukset poistuvat ks. etusivun tapahtumakalenterista kokoontumiset.. Mukaan pääset ilmoittamalla sähköpostisi jarkko.karkimaa(ät)gmail.com tai keijonkivi(ät)gmail.com.

Ikämiesten raamattu- ja keskustelupiiri

kokoontuu joka toinen keskiviikko klo 18.30-20 Keskustan seurakuntatalon Kahvila Ilonpisarassa. Piiriä vetää emeritus khra Veikko Kärnä, jolta saa lisätietoja, veikko.karna (ät) netti.fi  Olet lämpimästi tervetullut!

Kevään 2021 kokoontumiset:

Toivoa naisille -ryhmä (ent. Hanna-piiri)

kokoontuu joka toinen tiistai klo 18 Keskustan srk-talon kokoushuone Wirkkalassa.