Anna palautetta, jätä yhteydenottopyyntö tai esirukouspyyntö

Tällä lomakkella voit lähettää palautetta seurakunnan toiminnasta, verkkosivuistamme tai jättää yhteydenottopyynnön tai esirukouspyynnön.

Esirukouspyyntösi otetaan mukaan jumalanpalveluksen yleiseen esirukoukseen.
Esirukouspyyntöjä tulee seurakunnassamme paljon ja osa niistä on hyvin yksityiskohtaisia. Messussa emme valitettavasti voi rukoilla jokaista yksittäistä pyyntöä erikseen, vaan yritämme parhaan taitomme mukaan muotoilla esirukouksen siten, että kaikkien pyyntöjen sisältö tulee sanoitetuksi yhteisessä esirukouksessa. Messuissa palvelevat rukousavustajat rukoilevat yksityiskohtaisesti esirukouspyyntöjen puolesta messun jälkeen. Esirukouspyynnöt menevät lisäksi myös keskiviikon aamurukouspiiriin rukoiltavaksi. Voit jättää esirukouspyyntösi nimettömänä,
rukouspyyntösi välittyy seurakunnan työntekijälle ilman lähettäjän henkilötietoja.

Valitse viestin tyyppi alla olevasta valikosta. Jos toivot yhteydenottoa, muistathan jättää yhteystietosi.

Palaute

Mitä pidit tästä sivustosta? Onko sinulla parannusehdotuksia tai toiveita seurakunnan toimintaan? Ota yhteyttä tämän lomakkeen kautta.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.