Ristikulkue sunnuntain messussa.

Jumalanpalvelus

Messu sunnuntaisin klo 10 Pyhän Kolminaisuuden kirkossa.

Tervetuloa mukaan toteuttamaan messua! Messuissa on mahdollisuus toimia monenlaisissa vapaaehtoistehtävissä mm. kirkkoväärtinä, tekstinlukijana, lasten kirkkohetkiohjaajana, kirkkokahvinkeittäjänä, ehtoollisavustajana, rukousavustajana, kuoroissa ja musiikkiavustajana. Lapsille on sunnuntaisin kirkkokioski, josta saa lapsi saa itselleen sopivia tehtäviä messuun mm. kolehdinkantoa, kirkonkellojen soittoa, virsikirjojen järjestelyä, kynttilöiden sammutusta jne.

Yleistä jumalanpalveluksista

• Lasten kirkkohetki saarnan aikana kerhohuoneessa lukuunottamatta perhemessuja.
  • Rukousavustajat jäävät kirkkosaliin henkilökohtaista keskustelua ja rukousta varten messun jälkeen.
  • Alkoholitonta ehtoollisviiniä voi pyytää ennen jumalanpalvelusta suntiolta.
  • Ehtoollisleivät ovat gluteenittomia.
  • Jumalanpalveluksissa noudatamme 1. sävelmäsarjaa (paaston aikana 2. sävelmäsarjaa)
  • Kirkkokahvit kirkon aulassa jumalanpalvelusten jälkeen. Kirkkokahveilla voit antaa vapaaehtoisen lahjan lähetystyölle Suomen Lähetysseuran Lasten Pankkiin.

Pyhän Kolminaisuuden kirkon jumalanpalvelukset voit kuunnella suorana netistä sunnuntaisin klo 10 alkaen.

Lasten kirkkokioski