Lapsiparkit

Tarvitsetko tilapäistä hoitoa lapsellesi?

Hoitoa on tarjolla alle kouluikäisille lapsille perheen tarpeen mukaan. Lapsille voi laittaa omaa evästä mukaan. Lapsiparkki on maksuton.

Lapsiparkit ovat jääneet tauolle ja jatkuvat jälleen syksyllä!

Kokkokankaan seurakuntakeskuksessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Kissaojantie 12

Pyhän Kolminaisuuden kirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Piriläntie 190

Perhe, pitävät toisiaan käsistä kiinni

Perhekerho ja Papupata

• Kokkokankaan perhekerho ja kohtaamispaikkatoiminta Papupata jatkuvat jälleen syksyllä (viikolla 35). Kiitos kaikille toimintaan osallistuneille ja ihanaa kesää!

Tiistaisin Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa klo 9.30-11

Perhekerho on kaikille avoin, maksuton perheiden kohtaamispaikka, johon aikuiset voivat kokoontua yhdessä lasten kanssa tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Perhekerhon tavoitteena on toimia muualta Kempeleeseen muuttaneille kotouttavana toimintana ja sieltä on helppo löytää vertaistukea arkeen.

Perhekerhon ohjelmassa on hartaushetki, kahvi- ja mehutarjoilu sekä vapaata leikkiä ja aikuisten keskeistä juttelua. Joskus ohjelmassa on ohjattua toimintaa: leikkejä tai askartelua. Perhekerhossa vierailee toisinaan seurakunnan eri työntekijöitä, mutta vastuu toiminnasta on kerhopisteen lastenohjaajilla.

Papupata

Kohtaamispaikkatoiminta Papupata Pyhän Kolminaisuuden kirkossa torstaisin klo 9-12.

Toimintaan voit osallistua oman aikataulusi mukaan klo 9-12 välillä. Toiminta on tarkoitettu kaikenikäisille (perheille, sinkuille, ikäihmisille jne.). Ohjaajina toimivat lastenohjaajat. Yhteinen ohjelmallinen tuokio klo 10 ja klo 11.

Jokaisella kerralla on myös mahdollisuus omatoimiseen hiljenymiseen kirkossa.