Lapsiparkit

Tarvitsetko tilapäistä hoitoa lapsellesi?

Lapsiparkki Kokkokankaan seurakuntakeskuksen kerhopäädyssä perjantaisin klo 9–11.30 seuraavina päivinä: 2.9., 9.9., 16.9., 23.9., 30.9., 7.10., 14.10., 4.11., 11.11., 18.11., 25.11., 2.12. ja 9.12.

Lapsiparkki on tarkoitettu 1–5-vuotiaille lapsille.
Lapselle voi laittaa mukaan pienet eväät.

Parkki on maksuton.

Ilmoittautumiset perjantain lapsiparkkiin saman viikon aikana (ma-to).
Kerro ilmoittaessa lapsen nimi, ikä, vanhempien puhelinnumerot sekä mahdolliset allergiat ja sairaudet.
Varaa paikka lapsellesi tekstiviestillä:
Tanja Helenius, puh. 0447790052.
Toimintaan voi osallistua vain terveenä (päiväkotikuntoinen, toimintakykyinen, jaksaa ulkoilla).

Järjestäjinä toimivat Kempeleen seurakunta/varhaiskasvatus ja Kempeleen kunta/lapsiperheiden kotipalvelu

Kokkokankaan seurakuntakeskuksessaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Kissaojantie 12

Perhe, pitävät toisiaan käsistä kiinni

Perhekerho ja Papupata

• Kokkokankaan perhekerho jatkuu tiistaina 30.8. ja kohtaamispaikkatoiminta Papupata torstaina 1.9.

Tiistaisin Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa klo 9.30-11

Perhekerho on kaikille avoin, maksuton perheiden kohtaamispaikka, johon lasta hoitavat aikuiset voivat kokoontua yhdessä lasten kanssa tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Perhekerhon yhtenä tavoitteena on toimia muualta Kempeleeseen muuttaneille kotouttavana toimintana ja sieltä on helppo löytää vertaistukea arkeen.

Perhekerhon ohjelmassa on hartaushetki, kahvi- ja mehutarjoilu sekä vapaata leikkiä ja aikuisten keskeistä juttelua. Joka kerta ohjelmassa on ohjattua toimintaa: lauluja, leikkejä tai askartelua. Perhekerhossa vierailee toisinaan seurakunnan eri työntekijöitä, mutta vastuu toiminnasta on kerhopisteen lastenohjaajilla.

Papupata

Kohtaamispaikkatoiminta Papupata Pyhän Kolminaisuuden kirkossa torstaisin klo 9-12

Toimintaan voit osallistua oman aikataulusi mukaan klo 9-12 välillä. Toiminta on tarkoitettu kaikenikäisille (perheille, sinkuille, ikäihmisille jne.). Ohjaajina toimivat lastenohjaajat. Yhteinen ohjelmallinen tuokio noin klo 10.30.

Jokaisella kerralla on myös mahdollisuus omatoimiseen hiljentymiseen kirkossa.