Uutislistaukseen

Kuvassa Kempeleen seurakunnan vs. Erja Oikarinen, LC Auroran Tiina Rajala sekä puheenjohtaja Mira Siiskonen. Kempeleen seurakunnan vs. kirkkoherra Erja Oikarinen (vas.) vierellään LC Auroran Tiina Rajala ja puheenjohtaja Mira Siiskonen.

LC Aurora lahjoitti jouluseimen Kempeleen seurakunnalle

18.5.2022 09.20

Viime vuonna laajalla yhteistyöllä rakennettu Kempeleen jouluseimi on siirtynyt LC Auroran lahjoittamana Kempeleen seurakunnalle. Lahjoitustilaisuutta vietettiin Pyhän Kolminaisuuden kirkossa torstaina 12.5.

LC Auroran puolesta paikalla olivat presidentti (puheenjohtaja) Mira Siiskonen, Tiina Rajala ja Tuula Rauma. Kempeleen seurakunnalta lahjoituksen vastaanotti vs. kirkkoherra Erja Oikarinen.

Jouluseimiprojektin toteutuksessa mukana olivat LC Kempele Aurora, Kempele-seura, Oulun Seudun Sähkö, LC Sampola, Kempeleen Martat, Kempeleen kunta, Kempeleen seurakunta, Juha Sipilä sekä Mikon Puuveistos. Jouluseimi julkistettiin ja siunattiin käyttöön Kempeleen Kirkonmäellä 28.11.2021.