Rippikoululaiset leirillä laulavat punaisesta laulukirjasta

Rippikoulu

Rippikoulu on mahdollisuus Sinulle nuori pysähtyä monien kysymysten ja elämän pohdintojen äärelle kristillisen uskon näkökulmasta.

Siellä ollaan keskellä nuorten elämää, uskonelämää, kärsivien ihmisten elämää, Raamattua, laulua, naurua, yhdessä lähimmäisten kanssa.

Rippikoulussa perehdytään nuoren elämänkysymyksiin ja etsitään niihin vastauksia elämää varten nykyhetkestä tulevaisuuteen. Siellä keskustellaan mm. ystävyydestä, rakkaudesta, uskosta, elämästä, kuolemasta, kärsimyksestä, ilosta, valosta ja ikuisesta elämästä.

Rippikoulut antavat hyvän pohjan seurakuntayhteydelle, jossa jokaiselle on oma paikka.

Evl.fi-sivustolta löydät perustietoja rippikoulusta.

Rippikoulut Kempeleen seurakunnassa 2021

Rippikoulu-ilmoittautuminen tapahtuu kotisivujemme kautta 16-23.9.20 välisenä aikana. Täytä ilmoittautumislomake ja yhteystietosi (osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) huolella tiedonkulun varmistamiseksi.

Ilmoittautumislinkki aukeaa 16.9. ja sulkeutuu 23.9.

Ilmoittaudu rippikouluun tästä.

Mikäli olet menossa kotiseurakunnan ulkopuolelle rippikouluun esim. jonkin järjestön rippikouluun,
sinun tulee silti ilmoittautua rippikouluun kotisivujemme kautta.

Järjestöjen rippikoulun käyvät rippikoululaiset suorittavat kotiseurakuntayhteyden jakson Kempeleen seurakunnassa.
Tästä saat lisätietoa Pia Rättyältä.

Kempeleen seurakunnan rippikoulujen vaihtoehdot:

• Päivärippikoulu; opetusryhmä kokoontuu Kempeleessä (tammikuu 2021 ja kesäkuu 2021)
  • Rippikoululeirit; rippikoululeirejä on vuoden aikana yhdeksän (syysloma 2020, tammikuu 2021 ja kesällä 2021 on 7 rippikouluryhmää).

Kukin ryhmä toteutuu, mikäli ryhmässä on ilmoittautuneita riittävästi.
Leirit pidetään seurakunnan leirikeskuksessa Luurinmutkassa Utajärvellä.
Leiristä on ruoka– ja kuljetusmaksu. Hinnasto vahvistuu syksyn aikana.
Rippikouluvaihtoehdot aikatauluineen ovat nähtävillä nettisivuilla viikolla 37.

Rippikoulu sisältää paljon muutakin, kuin opetusjakson. Syksyn ja talven aikana sinulle kertyy iltaisin ja viikonloppuisin käyntejä seurakunnan tilaisuuksissa ja rippikoululaisten yhteisissä tapahtumissa. Nämä tilaisuudet ovat osa rippikoulua. Näistä tiedotetaan jokaisen ryhmän ensimmäisessä omassa tapaamisessa. Tästä ensimmäisestä tapaamisesta tulee sähköpostilla tieto ryhmäkohtaisesti ryhmävalintojen jälkeen.

Rippikouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä pia.rattya@evl.fi.