Nuoren istuvat penkillä, tennarit jalassa

Nuorille

Nuortenillat (kirkossa, to klo 18-20) kevät 2021

21.1.

23.1. (kotailta la klo 17-19)

4.2.

18.2.

4.3.

18.3.

25.3.

1.4.

8.4.

15.4.

22.4.

29.4.

6.5.

20.5.

27.5.

YÖKAHVILAT perjantaisin klo 18-23 Akatemia

Nuorisotyönohjaajat ovat viikottain mukana yökahvilassa, joka järjestetään yhteistyössä Kempeleen nuorisotoimen kanssa Akatemialla.

NUORTEN LAULUYHTYE

Oletko kiinnostunut laulamisesta yhdessä rennolla otteella?

Nuorten lauluyhtye harjoittelee joka toinen viikko (parittomat viikot) maanantaisin klo 18.30-20.00 Kokkokankaan salissa.

Lauluyhtyeeseen ei ole laulukoetta, vaan kaikki innokkaat ovat tervetulleita mukaan laulamaan. Tule pitämään hauskaa musiikin parissa.

Lisätietoa saat Outi Kurulta 040 7790372 tai outi.kuru@evl.fi

Seurakunnan nuorilla on oma kummikohde Tansaniassa, albinismin kanssa elävien lasten tukeminen.

Ihmiset, joilla on albinismi, kokevat monenlaista syrjintää ja varsinkin maaseudulla suoranaista vainoa.

Kirkko työskentelee uutterasti albinismiin kohdistuvien haitallisten uskomusten muuttamiseksi. Yksi tärkeä keino on kristillinen lähetystyö. Kirkko pyrkii toimimaan Raamatun opin mukaisena esimerkkinä lähimmäisenrakkaudesta ja opettamaan oikeaa tietoa albinismista.

Tärkeää on myös se, että lapset voisivat käydä koulua. Tavoitteena on löytää albiinolapsille ja nuorille turvallinen koulu- ja opiskelumahdollisuus. Kummituen avulla tuetaan albiinolasten koulunkäyntiä. Tuen vie perille Suomen Lähetysseura.