Nuorille

Nuori - Olemme Lähellä Sinua

Me Kempeleen seurakunnan nuorisotyöntekijät olemme sinua varten.

Kempeleen seurakunta tarjoaa nuorille läsnäolevaa ja merkityksellistä toimintaa, sekä levollisuutta meluavan maailman keskelle. Kohtaamme jokaisen lempeästi omana itsenään. Pyrimme mahdollistamaan kristillisen yhteyden kokemisen ja autamme uskonelämän etsinnässä. Kuljemme jokaisen rinnalla, minne elämänpolku ihmistä viekin.

Lempeää syksyä!

Rippikoulut ovat takanapäin, ja siirrämme katseemme kohti syksyä ja sen tunnelmallisia hämärtyviä iltoja.

Nuorten toimintakausi alkaa yhteisellä nuortenillalla KE 31.8.2022 klo 18-20 Pappilan kodalla (Pappilantie 5).

Iltaan on kutsuttu kaikki seurakuntamme uudet ja vanhat isoset, sekä kerhonohjaajat. Paikalla on myös kaikki me nuorisotyönohjaajat sekä Niko-pappi. Olet lämpimästi tervetullut tapahtumaan!

Nuortenillat:

Nuortenillat ovat rentoja tapaamisia nuorten kesken torstaisin klo 19-21. Illat tarjoavat mielekästä yhteistä tekemistä vaihtuvien teemojen kautta, hyvää ruokaa, sekä hupia, huumoria ja hartautta.

Kaikista nuortenilloista ilmoitetaan erikseen Instagramissa sekä isosten Whatsapp-ryhmissä.

Tervetuloa nautiskelemaan yhdessä hyvästä seurasta!

Nuortenillat syksyllä 2022:

31.8. Ensimmäinen yhteinen nuortenilta

8.9.

15.9.

22.9

29.9.

6.10.

13.10.

20.10.

27.10.

3.11.

10.11.

17.11.

1.12.

8.12.

15.12. Nuorten joulujuhla

Vilkaise täältä miltä meininkimme näyttää!

Tule mukaan Maata näkyvissä festivaaleille!

Ilmoittaudu tästä linkistä

Seurakunnan nuorilla on oma kummikohde Tansaniassa, albinismin kanssa elävien lasten tukeminen.

Ihmiset, joilla on albinismi, kokevat monenlaista syrjintää ja varsinkin maaseudulla suoranaista vainoa.

Kirkko työskentelee uutterasti albinismiin kohdistuvien haitallisten uskomusten muuttamiseksi. Yksi tärkeä keino on kristillinen lähetystyö. Kirkko pyrkii toimimaan Raamatun opin mukaisena esimerkkinä lähimmäisenrakkaudesta ja opettamaan oikeaa tietoa albinismista.

Tärkeää on myös se, että lapset voisivat käydä koulua. Tavoitteena on löytää albiinolapsille ja nuorille turvallinen koulu- ja opiskelumahdollisuus. Kummituen avulla tuetaan albiinolasten koulunkäyntiä. Tuen vie perille Suomen Lähetysseura.