Nuoren istuvat penkillä, tennarit jalassa

Nuorille

Nuortenillat

kokoavat seurakunnan nuoret yhteen noin kahden viikon välein.
Nuortenillat syksyllä 2020 pidetään Pyhän Kolminaisuuden kirkossa torstaisin klo 19 alkaen seuraavina päivinä:

3.9.

17.9.

24.9.

3.10. (lauantai-iltana, aika ja paikka tarkennetaan myöhemmin)

15.10.

29.10.

5.11.

26.11.

10.12.

Retket/muut tapahtumat

Nuorten yö kirkossa -tapahtuma 23.-24.10. Pyhän Kolminaisuuden kirkossa

Oulugospel -tapahtuma 31.10.

Varjofestarit 14.-15.11.

Seurakunnan nuorilla on oma kummikohde Tansaniassa, albinismin kanssa elävien lasten tukeminen.

Ihmiset, joilla on albinismi, kokevat monenlaista syrjintää ja varsinkin maaseudulla suoranaista vainoa.

Kirkko työskentelee uutterasti albinismiin kohdistuvien haitallisten uskomusten muuttamiseksi. Yksi tärkeä keino on kristillinen lähetystyö. Kirkko pyrkii toimimaan Raamatun opin mukaisena esimerkkinä lähimmäisenrakkaudesta ja opettamaan oikeaa tietoa albinismista.

Tärkeää on myös se, että lapset voisivat käydä koulua. Tavoitteena on löytää albiinolapsille ja nuorille turvallinen koulu- ja opiskelumahdollisuus. Kummituen avulla tuetaan albiinolasten koulunkäyntiä. Tuen vie perille Suomen Lähetysseura.

Nuorisotyön syysesite