Ystävät

Nuorille

Tervetuloa nuorteniltaan!

Syksyn 2021 nuortenillat järjestetään klo 19-21 pappilan kodalla tai sään ollessa liian kylmä tai sateinen ilta pidetään kirkolla.

Kaikista nuortenilloista ilmoitetaan erikseen Instagram-tilillä @kempeleenseurakuntanuoret sekä isosten Whatsapp -ryhmissä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan pelailemaan ja viettämään aikaa yhdessä hyvässä seurassa ja Jumalan sanan äärellä.

Syksyn 2021 nuortenillat

2.9. Kirkolla

16.9.

23.9.

7.10.

14.10.

21.10.

4.11.

18.11.

25.11.

2.12.

9.12.

16.12.

Tervetuloa laneille!

Järjestämme syyslomalla lanit yhdessä Kempele-Akatemian kanssa 27-28.10.21. Pelataan yhdessä videopelejä, lautapelejä ja pidetään hauskaa!

Ilmoittaudu laneille tämän linkin kautta.

Seurakunnan nuorilla on oma kummikohde Tansaniassa, albinismin kanssa elävien lasten tukeminen.

Ihmiset, joilla on albinismi, kokevat monenlaista syrjintää ja varsinkin maaseudulla suoranaista vainoa.

Kirkko työskentelee uutterasti albinismiin kohdistuvien haitallisten uskomusten muuttamiseksi. Yksi tärkeä keino on kristillinen lähetystyö. Kirkko pyrkii toimimaan Raamatun opin mukaisena esimerkkinä lähimmäisenrakkaudesta ja opettamaan oikeaa tietoa albinismista.

Tärkeää on myös se, että lapset voisivat käydä koulua. Tavoitteena on löytää albiinolapsille ja nuorille turvallinen koulu- ja opiskelumahdollisuus. Kummituen avulla tuetaan albiinolasten koulunkäyntiä. Tuen vie perille Suomen Lähetysseura.