MITEN KATSON FACEBOOK-VIDEOITA ILMAN FACEBOOK-TUNNUKSIA?

Kaikki Kempeleen seurakunnan videot ja päivitykset Facebookissa ovat julkisia eli ne ovat kaikkien nähtävillä myös ilman kirjautumista Facebookiin.

Tee näin:

1. Mene osoittteeseen: www.facebook.com/kempeleenseurakunta tai klikkaa tapahtumakalenterin tiedoista löytyvää "katso video tästä" -linkkiä.

2. Facebook ehdottaa aina ensisijaisesti sisäänkirjautumista. Odota, kunnes näytölle ilmestyy laatikko, jossa on kirjautumistoiminto. Laatikon alalaidassa on "ei nyt" teksti. Sitä klikkaamalla voi ohittaa kirjautumisen. Laatikko poistuu näytöltä. Jos käytät pöytäkoneen sijaan puhelinta, sulje kirjautumislaatikko yläkulman rasti-painikkeesta.

Alalaitaan jää yhä tekstit "kirjaudu sisään" ja "luo tili", mutta niistä ei tarvitse välittää. Videot näkyvät silti.

3. Klikkaa haluamasi video käyntiin. Alalaidan kirjautumisteksti häviää. Videoon saa äänet päälle liikuttamalla hiirtä videokuvan päällä, jolloin oikeaan alakulmaan tulee äänitorvi-symboli. Symbolia klikkaamalla äänet alkavat kuulua.

Live-videot näkyvät vain livelähetyksen aikana. Hiukan live-lähetyksen jälkeen videot julkaistaan Facebookissa myös tallenteena, jolloin videon voi katsoa milloin tahansa alusta uudelleen.

------------

SUORIA LINKKEJÄ MENNEIDEN TAPAHTUMIEN VIDEOIHIN

1. adventtisunnuntain jumalanpalvelus 29.11.2020

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus 6.12.2020

Kauneimmat joululaulut museolta 20.12.2020

Jouluaaton hartaus pappilan kodalta 24.12.2020

Jouluyön hartaus 24.12.2020

Lasten jouluevankeliumi

Kaikki videot Facebookissa (katsottavissa myös ilman kirjautumista).

Kaikki videot YouTubessa