Lista Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksista

Kauneimmat joululaulut toteutuvat erityisjärjestelyin

30.11.2021 10.27

Kauneimmat joululaulut ovat Suomen suosituin musiikkitapahtuma ja kuuluvat monen suomalaisen jouluperinteisiin. Viime vuonna kaikki joulun yhteislaulutilaisuudet jouduttiin perumaan ja turvauduttiin striimattavaan joululauluiltaan. Tänä vuonna tilanne on sikäli parempi, että tilaisuuksia voidaan järjestää, joskin erityisjärjestelyjä on jokaisessa tilaisuudessa.

Kempeleen seurakunnassa ei oteta käyttöön koronapassia.

Tämän vuoksi tilaisuuksia säätelevät yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset, jotka mahdollistavat korkeintaan 50 henkilön tilaisuudet.

Kauneimmat Joululaulut -messua (jumalanpalvelus) säätelevät eri rajoitukset, ja siinä voimme ottaa käyttöön sektorimallin ja messuun pääsee näin 100 henkilöä.

Näihin kaikkiin sisätapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen nettisivuillamme. Ilmoittautumalla voit varata itsellesi paikan laulutilaisuudessa.

Kaksi tapahtumaa on muutettu pihatapahtumiksi, jolloin rajoituksia ei ole eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Sisällä järjestettävät tilaisuudet, joihin tulee ilmoittautua ennakkoon:

* su 5.12. klo 18 Kauneimmat Joululaulut, Pyhän Kolminaisuuden kirkko, sisällä, STRIIMATAAN

50 hlön raja, ennakkoilmoittautuminen

* to 9.12. klo 13 vanhemman väen Kauneimmat Joululaulut, Pyhän Kolminaisuuden kirkko, sisällä, STRIIMATAAN

50 hlön raja, ennakkoilmoittautuminen

* su 12.12. klo 10 Kauneimmat Joululaulut -messu, Pyhän Kolminaisuuden kirkko, sisällä, STRIIMATAAN

100 hlön raja, ennakkoilmoittautuminen

* su 19.12. klo 16 Kauneimmat Joululaulut, Pyhän Kolminaisuuden kirkko, sisällä

50 hlön raja, ennakkoilmoittautuminen

Pihatapahtumat, molemmissa pakkasraja -15ºC:

* su 12.12. klo 14 Kauneimmat Joululaulut, Kokkokankaan srk-keskus, pihalla

* ke 22.12. klo 18 Kauneimmat Joululaulut, Pyhän Kolminaisuuden kirkko, pihalla

Ilmoittaudu Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksiin tästä.

Ilmoittaudu Kauneimmat joululaulut -messuun tästä.