Uutislistaukseen

Talousuuni, kolme pellillistä pullaa. Aamupäivän saldona valtava määrä maistuvia nisuja.

Seurakunnan tilaisuuksiin jälleen tarjoiltavia, poikkeusajan jälkeen vapaaehtoisuuteen suuri innostus

28.9.2021 16.05

Uuni aukeaa, pelti otetaan ulos ja uutta peltiä sisään!

Näin syntyi jumalanpalvelusten herkullisten kahvitarjoilujen tarjottavat. Tällä lailla toimittaja näki tilanteen, kun hän asteli keittiöön vain reilu tunti sen jälkeen, kun leipojaringin ahkerat tekijät kokoontuivat pitkästä aikaa yhteen.

Leipojarinki on kasaantunut kuin itsestään innokkaista Kempeleen seurakunnan vapaaehtoisista, jotka ovat halunneet antaa merkittävän panoksensa seurakunnan tilaisuuksiin. Tämän ryhmän panos on ollut kerta toisensa jälkeen varsin maukkaasti onnistunut.

Tällä kertaa pullia syntyi seurakuntamestari Anita Haapasalon arvion mukaan noin 800 kappaletta. Sitä myöten syyspuolen jumalanpalvelusten ja messujen tarjottavat on saatu tehtyä. Suuri kiitos siitä vapaaehtoisten leipojaringille!

Vapaaehtoistoimintaa koordinoivat yhdessä lähetystyön ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minna Sorvala ja palveluvastaava Johanna Lahtela.

Jos sinua kiinnostaa vapaaehtoistyö seurakunnassamme, ota rohkeasti yhteyttä Minnaan (040 779 7705) tai Johannaan (044 779 0069).