Uutislistaukseen

kuvassa matkalaukku avoinna, jonka sisällä pieniä vaahtomuoveja ja kortti, jossa lukee kalastuslupa. Ryhmäytymistehtävänä pidetty kalastusrastipiste

Kerhostartti keräsi innokkaat kerhoilijat Kokkokankaalle

28.9.2021 15.34

Lauantaina 4. syyskuuta vietetiin Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa 1.-6. luokkalaisille suunnattujen kerhojen oma Kerhostartti.

- Mahtava päästä aloittamaan isolla porukalla uutta kerhokautta ja saada toiminta käyntiin, sanoo Kempeleen seurakunnan nuorisotyönohjaaja Merja Veikkolainen

Kerho-ohjaajat jakoivat ryhmät neljään ryhmään kiertämään erilaisia rastitehtäviä. Rasteina oli muun muassa askartelutehtäviä, suklaapoppareiden tekoa ja tiimitehtävänä saada iso kalasaalis.

Tapahtuman tavoitteena oli ryhmäyttää kerholaisia ohjaajineen mahdollisimman rentojen ja matalakynnyksisten tehtävien parissa. Veikkolainen kokee heidän onnistuneen pyrkimyksessään.

- Syyskausi saatiin startattua reippaasti käyntiin. Tehtävien jälkeen vielä herkuteltiin yhdessä. Oli ilo nähdä hymyileviä nuoria salissa, Veikkolainen hymyilee.

Poikkeusajan jälkeistä normaalimpaa kerhokautta on varmasti odottanut Veikkolaisen lisäksi vähintään yhtä paljon itse kerholaiset.

- Mahtava päästä aloittamaan isolla porukalla uutta kerhokautta ja saada toiminta käyntiin.