Uutislistaukseen

Kuvassa kunnan edustajana Ahti Tahkola lukee seppeleen tekstiä. Seurakunnan edustaja Taavi Jarva pitelee se... Seppelepartiossa olivat seurakunnan edustajana Taavi Jarva ja kunnan edustajana Ahti Tahkola.

Kaatuneitten muistopäivänä seppelpartio muisti kunnioittaen

16.5.2021 16.16

Kaatuneitten muistopäivän kunniaksi aamun jumalanpalveluksen jälkeen seppelpartio saattajineen kävi viemässä kunnianosoituksensa muistomerkille.

Sankarivainajien muistoa kunnioittaen seppelpartiossa olivat seurakunnan edustajana Taavi Jarva ja kunnan edustajana Ahti Tahkola.

Kulkueessa olivat mukana myös aamun palveluksessa tekstinlukijoina toimineet Timo Hakkarainen ja Heikki Suni, Laulupojat kuoronjohtajanaan Eeva Maija Sorvari sekä seurakunnalta diakoni Tarja Ervasti, kanttori Marjo Irjala ja viestintäpäällikkö Tuukka Myllymäki. Jumalanpalveluksessa kaatuneitten muistopäivästä puhui vs. kirkkoherra Vesa Äärelä.