Jumalanpalveluspäivä 26.1.

8.1.2020 14.15

Pyhän Kolminaisuuden ikoni ja ikonin edessä palaa tuohuksia hiekka-astiassa.

Hengähdä hetkeksi –messu klo 10 Pyhän Kolminaisuuden kirkossa.

Tervetuloa osallistumaan Kempeleen seurakunnan yhteiseen Jumalanpalvelus-päivään su 26.1.2020. Päivä alkaa klo 10 messulla kirkossa. Tällä kertaa messu toteutetaan Hengähdä hetkeksi – viikkomessun kaavalla, jossa painottuvat hiljaisuus, rukous ja Taizén rukouslaulut, sekä tietysti ehtoollinen. Tähän on helppo osallistua, joten rohkeasti mukaan. Olemme vihdoin, kymmenen vuoden odottelun jälkeen, saaneet ikonin Pyhä Kolminaisuus, joka otetaan käyttöön. Se muistuttaa hienolla tavalla Pyhän Kolminaisuuden kirkkomme nimestä ja perustasta. Ikoni tunnetaan myös nimellä Vieraanvaraisuus.

Messun jälkeen jatkamme keskustan seurakuntatalolla (Tiilitie 1) n. klo 11:30 kevyellä lounaalla (maksuton) ja sen jälkeen pysähdymme jumalanpalveluksen rikkauksiin. Lähdemme liikkeelle siitä, miten kristillinen messu alkujaan muotoutui. Kanttori Taru Pisto johdattelee myös musiikkiin hengellisen elämän rakentajana. Tähän liittyy tietenkin yhteinen keskustelu. Päätämme päivän klo 15.