lapset leirillä metsässä ulkoilemassa

Varhaisnuorten toimintaa: Leirit, retket, tapahtumat

 

 

TIETOA JA TAITOA -RETKI TIETOMAAHAN   RETKI EI TOTEUDU

3.10.2020 Hinta 25€

Lähde mukaan tutustumaan Oulun Tietomaan pieniin ja suurin ihmeisiin ja keksintöihin. Siellä riittää ihmeteltävää koko päiväksi!

Lähtö Kokkokankaan seurakuntakeskuksen pihasta klo 10.00

Retki on kaikille 1-7luokkalaisille tytöille ja pojille ja mukaan mahtuu 30retkeläistä. 

Hinta sisältää kyydin, sisäänpääsyn, ohjelman ja ruokailun.

Ilmoittaudu tästä

 

Retki ei toteudu, jos ilmoittautuneita on alle 15hlö. Peruuntuneesta retkestä ilmoitetaan huoltajalle sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Maksuttomaan perumiseen ilmoittautumisen päätyttyä tarvitsee lääkärintodistuksen. Ilmoittamattomasta poissaolosta peritään koko retkimaksu, joka on 25€, josta tulee maksulinkki sähköpostiin retken jälkeen.

Retkikirje lähetetään ilmoittutumisen päätyttyä.

 

SYYSLOMALEIRI  Peruttu Koronan takia

 21.-23.10.2020 Hinta 51€

Lähde mukaan toisten leiriläisten kanssa kohti Luurinmutkan leirikeskusta pitämään hauskaa ja touhuilemaan jos jonkinlaisia leiritouhuja. 

Leiri on 1.-6. -luokkalaisille. Mukaan mahtuu 30leiriläistä.

Ilmoittautuminen tästä ilmoittautuminen aukeaa 25.9. klo 8.00
 

Leirit eivät toteudu, jos ilmoittautuneita on alle 15/leiri. Peruuntuneesta leiristä ilmoitetaan huoltajalle sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Leirin voi perua maksutta 9.10. klo 24:00 saakka sähköpostilla tai tekstiviestillä, muuten peritään puolet leirimaksusta. Maksuttomaan perumiseen 9.10 jälkeen tarvitsee lääkärintodistuksen. Ilmoittamattomasta poissaolosta peritään koko leirimaksu. Leirin hinta on 51€, josta tulee maksulinkki sähköpostiin leirin jälkeen.

Leirikirjeet lähetetään  ilmoittautumisen päätyttyä. 

 

YÖ KIRKOSSA

28.11.-29.11. Hinta 34€

Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi viettää yö kirkossa?

Nyt siihen on mahdollisuus. Tervetuloa mukaan tutustumaan Pyhän Kolminaisuuden Kirkon salaisuuksiin: Miltä kirkko näyttää tai kuullostaa pimeässä ja yön hiljaisuudessa? Mitä siellä voikaan tapahtua?

Leiri on 1.-6. -luokkalaisille. Mukaan mahtuu 30leiriläistä.

Ilmoittautuminen tästä  Ilmoittautuminen aukeaa 26.10. klo 8.00

Leirit eivät toteudu, jos ilmoittautuneita on alle 15/leiri. Peruuntuneesta leiristä ilmoitetaan huoltajalle sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Leirin voi perua maksutta 9.10. klo 24:00 saakka sähköpostilla tai tekstiviestillä, muuten peritään puolet leirimaksusta. Maksuttomaan perumiseen 9.10 jälkeen tarvitsee lääkärintodistuksen. Ilmoittamattomasta poissaolosta peritään koko leirimaksu. Leirin hinta on 34€, josta tulee maksulinkki sähköpostiin leirin jälkeen.

Leirikirjeet lähetetään  ilmoittautumisen päätyttyä. 

 

JOULULEIRI

11.-13.12.2020 Hinta 51€

Lähde mukaan toisten leiriläisten kanssa kohti tonttujen valloittamaa Luurinmutkan leirikeskusta kurkistamaan joulunsalaisuuteen.

Ilmoittautuminen tästä ilmoittautuminen aukeaa 6.11. klo 8.00.

Leiri on 1.-6. -luokkalaisille. Mukaan mahtuu 30leiriläistä.

 

Leirit eivät toteudu, jos ilmoittautuneita on alle 15/leiri. Peruuntuneesta leiristä ilmoitetaan huoltajalle sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Leirin voi perua maksutta 27.11. klo 24:00 saakka sähköpostilla tai tekstiviestillä, muuten peritään puolet leirimaksusta. Maksuttomaan perumiseen 27.10 jälkeen tarvitsee lääkärintodistuksen. Ilmoittamattomasta poissaolosta peritään koko leirimaksu. Leirin hinta on 51€, josta tulee maksulinkki sähköpostiin leirin jälkeen.

Leirikirjeet lähetetään  ilmoittautumisen päätyttyä.