Konsertti/Liisi Pettersson ja Minna Joki-Luomala

Minna Joki-Luomala

Kokkokankaan seurakuntakeskus

Rakkauden valossa - liedkonsertti

Oululaiset sopraano Liisi Pettersson ja pianisti Minna Joki-Luomala tuovat lämpöä maaliskuuhun musiikilla, jossa tuntuu jo alkavan kevään kirkkaus. Konsertin esitetään yksinlauluja mm. säveltäjiltä Sibelius, O. Merikanto, Järnefelt, Grieg ja Rangström ja pianomusiikkia Rachmaninovilta sekä Poulencilta.

Liisi Pettersson, laulu
Minna Joki-Luomala, piano

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 e (käteis- ja korttimaksu).

Sopraano Liisi Pettersson (s.1983) on laulaja, jonka herkkä ja valovoimainen ääni taipuu niin oopperaan kuin liediin. Liisi konsertoi säännöllisesti eri kokoonpanojen kanssa. ja on ollut mukana monessa ooppera- ja kuoroproduktiossa, viimeisimpänä Duruflen Requiem sekä Rimski- Korsakovin ooppera Kastshei Kuolematon. Koulutukseltaan Liisi on muusikko, musiikkipedagogi (YAMK) sekä vokologi (FM). Liisi valmentaa laulajia ja puhujia yrityksessään Ääniluotsissa, opettaa laulua Iin kansalaisopistossa sekä johtaa Viihdekuoro Ouluttaria Oulu-opistossa.

Pianisti Minna Joki-Luomala on säestänyt musiikkiurallaan lukuisia laulajia lied-, -ooppera, -iskelmä ja laulelmamusiikissa. Hänet tunnetaan muusikkona, jolla on laaja tunneskaala aina herkimmistä sävyistä dramaattiseen iskukykyyn. Yhteensä Minnalla on yli 15 vuoden kokemus muusikon työstä. Minna on koulutukseltaan musiikkipedagogi (AMK) ja opettaa pianonsoittoa Pudasjärven kansalaisopistossa ja Oulu-opistossa.
  • Musiikki Musiikki