Virtuaalikonsertti Petrus Schroderus ""Rakastan elämää" klo 19

Pyhän Kolminaisuuden kirkko

Yhteistyössä on voimaa!

Hyvät ihmiset kautta koko Suomen niemen ja maailman! Meillä on ilo kutsua Teidät kaikki mukaan nauttimaan yhden tämän hetken
valovoimaisimman laulajan, tenori Petrus Schroderuksen laulusta ja Tarja Sakon urku- ja flyygeitulkinnasta!

Toteutamme korona- hyväntekeväisyyskonsertin Kempeleen Pyhän Kolminaisuuden kirkosta Puolustusvoimien lippujuhlapäivän iltana 4.6.
klo.19.00. Konsertti on katsottavissa ja kuultavissa virtuaalikirkkko.fi kautta.

Haluamme yrityksenä olla tukemassa koronasta kärsiviä, luomassa uskoa tulevaisuuteen ja olla tsemppaamassa henkistä jaksamista.
Konsertin tuotosta puolet ohjataan seurakunnan kautta tehtävään kotimaan apuun.
Voit lahjoittaa esim. 5 €, lähetä tekstiviesti 5 PS numeroon 16588 tai Mobilepay 39538.

Konsertin isona teemana on Yhteisvastuu-Isänmaa-Henkinen voima. Näillä teemoilla uskomme hyvään huomiseen ja haluamme toivottaa Teidät kaikki
tervetulleiksi tukemaan yhteistä parempaa tulevaisuutta!

Konsertti on katsottavissa ja kuultavissa virtuaalikirkko.fi kautta