SANAJUMALANPALVELUS vain seurakunnan nettiradion ja Facebookin kautta!

Pyhän Kolminaisuuden kirkko

Pyhäpäivä: Marian ilmestyspäivä / Marie bebådelsedag
Pyhäpäivän aihe: Herran palvelijatar
Alttarikynttilät: 6
Liturginen väri: Valkoinen

Nettiradio: http://radio.6net.fi:8000/kempele1.m3u
Jos et saa nettilähetystä kuulumaan, asenna puhelimeesi tai tietokoneellesi VLC Mediaplayer -sovellus.
Su 22.3. linja aukaistaan jo klo 9.00, niin voit kokeilla yhteyden toimivuutta hyvissä ajoin ennen jumalanpalveluksen alkua. Ongelmatapauksissa voit soittaa su 22.3. klo 9-10 p. 040 7790 337.

Liturgi: Niko Salminen
Avustava pappi: Teemu Riihimäki
Messudiakoni: Pia Rättyä
Kanttori: Taru Pisto
Suntio: Mika Ollikainen

Tänä Marianpäivänä pysähdymme uskontunnustuksen seuraavien sanojen äärelle: "Minä uskon Jeesukseen Kristukseen, joka syntyi neitsyt Mariasta". Me riemuitsemme siitä, että Herramme äiti Maria otti vapaaehtoisena vastaan korvaamattoman tehtävän Jeesuksen äitinä. Näin Maria omalla paikallaan vei eteenpäin Jumalan suurta suunnitelmaa tuoda pelastus kaikille kansoille. Marian vaiheista näemme, että meillä pienillä ihmisillä on kullakin tärkeät vastuumme Jumalan suuressa kuvassa.

Kolehti Kirkon rakentamiseen Faticissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimaannuttamiseen Senegalissa Herättäjä-Yhdistyksen kautta.
Voit osallistua kolehtiin lahjoittamalla kolehtisumman netin kautta www.h-y.fi/lahjoita.
Rahankeräyslupa: RA/2018/1100, Keräysaika: 1.1.2019 - 31.12.2023.

Kirkko aukaistaan jumalanpalveluksen jälkeen klo 11-13 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten.
Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Kyseessä ei ole yleisötilaisuus.