Laskiaissunnuntain perhemessu klo 10 Huom! Kokkokankaan srk-keskukssa

Kokkokankaan seurakuntakeskus

Pyhäpäivä: Laskiaissunnuntai (Esto mihi)
Pyhäpäivän aihe: Jumalan rakkauden uhritie
Alttarikynttilät: 2
Liturginen väri: Vihreä

Laskiaissunnuntai mielletään Suomessa ennen kaikkea mäenlaskuun pyhitettynä sunnuntaina. Varsin usein säät tähän aikaan vuotta suosivatkin ulkoilua. Sanan alkuperä viittaa kuitenkin enemmän laskeutumiseen kuin laskemiseen. Laskiaisena aletaan laskeutua paastoon, josta onkin olemassa monenlaista mallia kiinnostuneille.
Laskiaissunnuntain Uuden Testamentin lukukappaleena on häistä tuttu "vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielellä, mutta minulta puuttuisi rakkaus". Laskiaissunnuntain perhemessussa käymme laskemassa vähän mäkeä ja pohtimassa laskukavereiden kanssa uskoa, toivo ja rakkautta.
Ja messun jälkeen nautimme pizzabuffettista!
Huomaathan, että olemme koolla Kokkokankaan seurakuntatalolla. Pyhän Kolminaisuuden kirkossa EI ole messua laskiaissunnuntaina.
Liturgi: Juha Maalismaa
Avustava pappi: Päivi Ollikainen
Messudiakoni: Antti Ristkari
Kanttori: Marjo Irjala
Suntio: Mika Ollikainen

Kolehti: Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastolle, katastrofirahaston valmiuden ylläpitämiseen hätäavun antamiseksi ihmisten ja luonnon aiheuttamien kriisien uhreille.

Messun jälkeen pizzapuffet.