Musiikkia ristiäisiin, häihin ja hautajaisiin

Seurakunta huolehtii automaattisesti kanttorin varauksen silloin, kun häitä tai hautajaisia vietetään Kempeleen seurakunnan tiloissa. Oman seurakunnan kanttorin palvelut ovat aina maksuttomia. Voitte pyytää myös omaa kanttoria, mutta tällöin teidän täytyy varautua maksamaan hänelle mahdolliset matka- ym. kulut. Ristiäisiin kanttorimme eivät valitettavasti ehdi.

Musiikeista sovitaan tavallisimmin papin kanssa. Jos teillä on musiikkiin liittyviä kysymyksiä, kannattaa olla yhteydessä suoraan kanttoriin. Hän tietää parhaiten oman ohjelmistonsa sekä eri tilojen ja soitinten mahdollisuudet ja rajoitukset. Jos seurakunnan kanttorien työvuorot eivät ole tiedossa varaushetkellä, voitte laittaa yhteisen sähköpostin kummallekin!

Virret tuovat tilanteeseen osion, johon kaikki voivat osallistua. Valittavana on monenlaisia vaihtoehtoja: tuttuja ja turvallisia, lohdullisia, valoisia tai mahtipontisia. Virsiä valitessanne teidän ei tarvitse huolehtia laulutaidosta tai virsiosaamisesta, sillä pappi ja/tai kanttori toimivat esilaulajina. Suurin osa virsistä löytyy verkkovirsikirjasta. Virsiä voi hakea hakusanalla, numerojärjestyksessä tai luokituksen mukaan. Monissa on mukana myös äänitiedostot. 

Musiikkia ristiäisiin
Musiikkia häihin
Musiikkia hautajaisiin