äitilammas ja lapsilammas, lasten askartelemat

Perhekerhot

Perhekerhot alkavat viikolla 36, tiistaina 1.9. ja keskiviikkona 2.9.

Kaudella 2020-2021 kokoontuvat perhekerhot:

• Kokkokankaan seurakuntakeskus klo 9.30-11 tiistaisin ja keskiviikkoisin
  • Pyhän Kolminaisuuden kirkko klo 9.30-11 keskiviikkoisin

Muistathan tulla kerhoihin TERVEENÄ!

Perhekerhot ovat kaikille avoimia, maksuttomia perheiden kohtaamispaikkoja, joihin aikuiset voivat kokoontua yhdessä lasten kanssa tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla paikalle silloin, kun sinulle ja perheellesi sopii. Perhekerhojen tavoitteena on toimia muualta Kempeleeseen muuttaneille kotouttavana toimintana ja sieltä on helppo löytää vertaistukea arkeen.

Perhekerhojen ohjelmassa on hartaushetki, kahvi- ja mehutarjoilu sekä vapaata leikkiä ja aikuisten keskeistä juttelua. Joskus ohjelmassa on ohjattua toimintaa: leikkejä tai askartelua. Perhekerhoissa vierailee toisinaan seurakunnan eri työntekijöitä, mutta vastuu toiminnasta on kerhopisteen lastenohjaajilla.

Perhekerhojen aikataulut syksy 2020