äitilammas ja lapsilammas, lasten askartelemat

Perhekerho ja avoin toiminta

Perhekerho tiistaisin 7.9. alkaen Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa klo 9.30-11

Perhekerho on kaikille avoimia, maksuttomia perheiden kohtaamispaikkoja, joihin aikuiset voivat kokoontua yhdessä lasten kanssa tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla paikalle silloin, kun sinulle ja perheellesi sopii. Perhekerhojen tavoitteena on toimia muualta Kempeleeseen muuttaneille kotouttavana toimintana ja sieltä on helppo löytää vertaistukea arkeen.

Perhekerhojen ohjelmassa on hartaushetki, kahvi- ja mehutarjoilu sekä vapaata leikkiä ja aikuisten keskeistä juttelua. Joskus ohjelmassa on ohjattua toimintaa: leikkejä tai askartelua. Perhekerhoissa vierailee toisinaan seurakunnan eri työntekijöitä, mutta vastuu toiminnasta on kerhopisteen lastenohjaajilla.

Kohtaamispaikkatoiminta Papupata Pyhän Kolminaisuuden kirkossa keskiviikkoisin 8.9. alkaen klo 9-12. Toimintaan voit osallistua oman aikataulusi mukaan klo 9-12 välillä. Toiminta on tarkoitettu kaikenikäisille (perheille, sinkuille, ikäihmisille jne.). Ohjaajina toimivat lastenohjaajat. Yhteinen ohjelmallinen tuokio klo 10 ja klo 11. Jokaisella kerralla mahdollisuus omatoimiseen hiljenymiseen kirkossa.

Kohtaamispaikkatoiminta Papupata, Pyhän Kolminaisuuden kirkossa keskiviikkoisin 8.9. alkaen klo 9-12