äitilammas ja lapsilammas, lasten askartelemat

Perhekerhot

Kauden 2019-2020 perhekerhot:

• Kokkokankaan seurakuntakeskus: tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30-11
  • Pyhän Kolminaisuuden kirkko: keskiviikkoisin klo 9.30-11
  • Perhepäivähoitajien ryhmä perjantaisin klo 9.15-10.45 Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Perhekerhot ovat kaikille avoimia, maksuttomia perheiden kohtaamispaikkoja, joihin kotona lapsia hoitavat aikuiset voivat kokoontua yhdessä lasten kanssa tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä.

Perhekerhojen ohjelmassa on hartaushetki, kahvi- ja mehutarjoilu sekä vapaata leikkiä ja aikuisten keskeistä juttelua. Joskus ohjelmassa on ohjattua toimintaa: leikkejä tai askartelua. Perhekerhoissa vierailee usein seurakunnan eri työntekijöitä, mutta vastuu toiminnasta on kerhopisteen lastenohjaajilla.

Perhekerhotoiminta on ns. matalankynnyksen toimintaa: siihen ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla kun sinulle ja perheellesi sopii ja perhekerhotoiminta on maksutonta. Perhekerhotoiminta toimii muualta Kempeleeseen muuttaneille kotouttavana toimintana ja sieltä on helppo löytää vertaistukea arkeen.

• Ilta perheelle -kerho Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa klo 17.30-19 torstaisin seuraavina päivinä:12.12., 16.1., 13.2., 27.2., 12.3., 26.3., 16.4. ja 7.5.