Kukkiva pihlaja, lapsia leikkimässä

Koululaisten kesäkerhot

Kempeleen seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille                                                  Kuva: Kirkon kuvapankki/Maria Ojaperä

(kevään luokka-asteen mukaan)

Kesäkerhotoimintaa

3.- 28.6. ja 29.7.-7.8.2019 klo 9-15 maanantaista perjantaihin Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa ja Pyhän Kolminaisuuden kirkolla.

Poikkeuksena kerhoa ei ole juhannusaattona pe 21.6.

Kerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista ja eikä kerhoista peritä osallistumismaksua. Huoltajan tulee täyttää kesäkerholaisesta henkilötietolomake, jonka voi täyttää etukäteen nettisivuilla.

Kerholaisella tulee olla omat eväät mukana, kerhopisteissä on jääkaapit ja mikroaaltouuniit, ruuan säilyttämiseen ja lämmittämiseen.

Kerhoissa ulkoillaan paljon ja toimitaan lapsilähtöisesti huomioiden se, että lapset ovat kesälomalla. Kerhoista tehdään pieniä retkiä lähiympäristöön.

Ohjattua toimintaa tarjotaan päivittäin.

Lisätietoja kerhoista voi kysyä

Varhaiskasvatuksen lähiesimies Juha Maalismaalta p. 040 7790 312, juha.maalismaa@evl.fi