pehmoeläimiä lattialla

Lapset ja perheet

Kempeleen seurakunnan varhaiskasvatussuunnitelma

Ajankohtaista

• Päiväkerhot ovat jääneet kesätauolle ja jatkuvat ma 30.8., ilmoittautuminen kerhoihin on vielä auki. Perhekerhot jatkuvat syksyllä tilanteen mukaan.

• Lapsiparkkitoiminta jatkuu syksyllä.

• Kirkkokioski-toiminta sekä lasten kirkkohetket (sunnuntain jumalanpalveluksessa) ovat tauolla koronatilanteen vuoksi.

Päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5 -vuotiaiden lasten parissa.

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä on lasten kirkkohetki saarnan aikana ja ennen messua lapset voivat hakea kirkkokioskista itselleen oman vapaaehtoistehtävän.

Seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille (kevään luokka-asteen mukaan) kesätoimintaa.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa, niissä tiedotamme myös kerhojen muutoksista, erilaisista tapahtumista sekä kerromme varhaiskasvatuksen ja perhetyön kuulumisista.

Instagram @kempeleensrkvarhaiskasvatus