pehmoeläimiä lattialla

Lapset ja perheet

Varhaiskasvatuksen toimintaan liittyviä aikatauluja:

• Lapsiperheiden kauneimmat joululaulut kirkossa su 15.12. klo 14, päiväkerholaiset esiintyvät tilaisuudessa
  • Päiväkotien lasten joulukirkot  to 19.12. klo 9.15 ja klo 10 Pyhän Kolminaisuuden kirkossa, myös päivä- ja perhekerholaiset ovat tervetulleita
  • Päiväkotien lasten joulukirkot pe 20.12. klo 9, klo 9.45 ja klo 10.30 Kokkokankaan seurakuntasalissa, myös päivä- ja perhekerholaiset ovat tervetulleita
  • Päivä- ja perhekerhot päättyvät viikolla 51, viimeiset kerhot ovat tiistaina 17.12.
  • Päivä- ja perhekerhot jatkuvat keväällä 2020 viikolla 3 eli ma 13.1. lähtien

Päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5 -vuotiaiden lasten parissa.

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä on lasten kirkkohetki saarnan aikana ja ennen messua lapset voivat hakea kirkkokioskista itselleen oman vapaaehtoistehtävän.

Seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille (kevään luokka-asteen mukaan) kesäkerhotoimintaa.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagrammissa, niissä tiedotamme myös kerhojen muutoksista, erilaisista tapahtumista sekä kerromme varhaiskasvatuksen ja perhetyön kuulumisista.

Instagram @kempeleensrkvarhaiskasvatus