pehmoeläimiä lattialla

Lapset ja perheet

Kempeleen seurakunnan varhaiskasvatussuunnitelma

Ajankohtaista

• Päiväkerhot  jatkuvat maanantaina 30.8., päiväkerhoissa on vielä paikkoja jäljellä.

• Perhekerho tiistaisin 7.9. alkaen klo 9.30-11 Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa

• Kohtaamispaikkatoiminta Papupata (entisen perhekerhon tilalle) Pyhän Kolminaisuuden kirkossa keskiviikkoisin 8.9. alkaen klo 9-12. Toimintaan voi osallistua oman aikataulun mukaan klo 9-12 välillä. Toiminta on tarkoitettu kaikenikäisille (perheille, sinkuille, ikäihmisille jne.). Ohjaajina toimivat lastenohjaajat.

• Lapsiparkkitoiminta jatkuu syyskuussa, tarkemmat ajat löytyvät lapsiparkki-sivustolta.

Päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5 -vuotiaiden lasten parissa.

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä on lasten kirkkohetki saarnan aikana ja ennen messua lapset voivat hakea kirkkokioskista itselleen oman vapaaehtoistehtävän.

Seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille (kevään luokka-asteen mukaan) kesätoimintaa.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa, niissä tiedotamme myös kerhojen muutoksista, erilaisista tapahtumista sekä kerromme varhaiskasvatuksen ja perhetyön kuulumisista.

Instagram @kempeleensrkvarhaiskasvatus

Kohtaamispaikkatoiminta Papupata, Pyhän Kolminaisuuden kirkossa keskiviikkoisin 8.9. alkaen klo 9-12