pehmoeläimiä lattialla

Lapset ja perheet

Kempeleen seurakunnan varhaiskasvatussuunnitelma

Ajankohtaista

• Päiväkerhot jatkuvat joulutauon jälkeen ma 17.1. Kokkokankaan ja kirkon kerhopisteissä

• Teams-perhekerho ke 19.1. klo 10, ilmoita sähköpostiosoitteesi kutsulinkkiä ja tarkempia ohjeita varten lastenohjaaja Tanjalle, tanja.helenius(at)evl.fi

• Kokkokankaan perhekerho jatkuu näillä näkymin ti 1.2. klo 9.30-11, Kohtaamispaikkatoiminta Papupata ke 2.2. klo 9-12 (kirkossa)

• Kirkkokioskitoiminta sekä lapsiparkit ovat tauolla koronarajoitusten takia!

• Perhekerho tiistaisin klo 9.30-11 Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa

• Kohtaamispaikkatoiminta Papupata (entisen perhekerhon tilalle) Pyhän Kolminaisuuden kirkossa keskiviikkoisin klo 9-12. Toimintaan voi osallistua oman aikataulun mukaan klo 9-12 välillä. Toiminta on tarkoitettu kaikenikäisille (perheille, sinkuille, ikäihmisille jne.). Ohjaajina toimivat lastenohjaajat.

Päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5 -vuotiaiden lasten parissa.

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä on lasten kirkkohetki saarnan aikana ja ennen messua lapset voivat hakea kirkkokioskista itselleen oman vapaaehtoistehtävän.

Seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille (kevään luokka-asteen mukaan) kesätoimintaa.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa, niissä tiedotamme myös kerhojen muutoksista, erilaisista tapahtumista sekä kerromme varhaiskasvatuksen ja perhetyön kuulumisista.

Instagram @kempeleensrkvarhaiskasvatus

Kohtaamispaikkatoiminta Papupata, Pyhän Kolminaisuuden kirkossa keskiviikkoisin 8.9. alkaen klo 9-12