pehmoeläimiä lattialla

Lapset ja perheet

Ajankohtaista

• Päiväkerhojen kevätkausi käynnistyi 11.1., lasten kerhoryhmät kokoontuvat tällä hetkellä normaalisti
  • Perhekerhot jatkuvat helmikuussa (koronavirusrajoitukset voimassa 1.2. asti)
  • Lapsiparkit ovat tauolla koronatilanteen vuoksi ja jatkuvat näillä näkymin helmikuussa (ajat ilmoitetaan myöhemmin)
  • Kirkkokioski-toiminta sekä lasten kirkkohetket (sunnuntain jumalanpalveluksessa) ovat tauolla koronatilanteen vuoksi

Päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5 -vuotiaiden lasten parissa.

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä on lasten kirkkohetki saarnan aikana ja ennen messua lapset voivat hakea kirkkokioskista itselleen oman vapaaehtoistehtävän.

Seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille (kevään luokka-asteen mukaan) kesäkerhotoimintaa.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa, niissä tiedotamme myös kerhojen muutoksista, erilaisista tapahtumista sekä kerromme varhaiskasvatuksen ja perhetyön kuulumisista.

Instagram @kempeleensrkvarhaiskasvatus