Virkatodistuksen tilaaminen

Kun tarvitset virkatodistusta, voit tilata sen lomakkeella tai soittaa kirkkoherranvirastoon p. 044 7790 026. Olet myös tervetullut asioimaan paikan päälle. Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti, ja pe klo 9-15, ke klo 9-14 ja to klo 9-17. (Kesäaikana 1.6.-31.8. virasto aukeaa joka aamu klo 10)

Kirkkoherranviraston osoite: Kokkokankaan seurakuntakeskus, Kissaojantie 12, 90450 Kempele.

Tilaa virkatodistus

Hinnat

Kirkkoherranvirastossa voit maksaa käteisellä, kortilla tai laskulla (laskutuslisä 5,50€).

Virkatodistukset

Perusmaksu 9 €
Tietyissä tapauksissa pelkät seurakunnan jäsenen tiedot sisältävä todistus Maksuton
Manuaalisesti laaditut virkatodistukset esim. sukuselvitykset ja todistukset, joihin haetaan tietoja vanhoista kirkonkirjoista. 30 €

Sukututkimus

Sukututkimukset tilataan kirjallisesti. Liitteeksi aina kopio rekisteriselosteesta.

Perusmaksu (sis. ensimmäinen 30 min. työtä) 30 €
Lisämaksu (seuraavat alkavat 30 min.) 15 €
Asiakkaan itse omatoimisesti kirkkoherranvirastossa tekemä sukututkimus on rajoitetusti mahdollista. (Varmista mielellään etukäteen puhelimitse). Rekisteriseloste esitettävä. Maksuton

Muut maksut

Laskutus asiakkaan pyynnöstä eri osoitteeseen 5,50 €
Maksullisen todistuksen postitus ja/tai laskutus 5,50 €

Postiennakkolähetykset sekä postitus ja laskutus ulkomaille todellisten posti- ja pankkimaksujen mukaan.