lapset leirillä metsässä ulkoilemassa

Varhaisnuorten tapahtumat, leirit, retket

Varhaisnuorten leirit vuosi 2020

Varhaisnuorten leirit järjestetään Luurinmutkan leirikeskuksessa, yhteistyössä Kempeleen kunnan kanssa. Voit ilmoittaa lapsesi kyseiselle leirille sen alla olevasta linkistä. Leirien ajankohdat ovat:

Talvileiri: 2.-4.3.2020

Kesän leirit:

4.-6. -luokkalaisille          27.-29.7.2020

1.-3. -luokkalaisille          29.-31.7.2020

Syyslomaleiri:                 19.-21.10.2020

Joululeiri:                        11.-13.12.2020

Talvileiri 2.-4.3.2020

Alakouluikäisille suunnattu lastenleiri Luurinmutkassa. Tule leikkimään, pelailemaan, askartelemaan ja touhuamaan uusien sekä vanhojen leirikavereiden kanssa.

Ilmoittaudu tästä

Leirit eivät toteudu, jos ilmoittautuneita on alle 15/leiri. Peruuntunesta leiristä ilmoitetaan huoltajalle sähköpostilla, ilmoittautumisajan jälkeen. Leirin voi perua maksutta viimeisen ilmoittautumispäivän (19.2.) klo 24:00 saakka sähköpostilla tai tekstiviestillä, muuten peritään puolet leirimaksusta. Maksuttomaan perumiseen ilmoittautumisajan jälkeen tarvitsee lääkärintodistuksen. Ilmoittamattomasta poissaolosta peritään koko leirimaksu. Leirin hinta on 51€, josta tulee maksulinkki sähköpostiin leirin jälkeen.

Leirikirje ja leirin lasku lähetetään myös sähköpostiin ilmoittautumisajan jälkeen.

Yö kirkossa -tapahtuma 28.-29.3.2020

Varhaisnuorten pääsiäisteemainen Yö kirkossa -tapahtuma 28.-29.3.2020. Tule viettämään jännittävä yö kirkossa. Lähde mukaan selvittämään pääsiäisen salaisuutta, etsimään piilotettuja pääsiäismunia, leikkimään ja pelailemaan yhdessä toisten kanssa. Illan aikana pääsemme seikkailemaan kirkossa, pelailemaan yhdessä ja illan lopuksi nukumme kaikki yhdessä kirkkosalissa. Tapahtuma on ilmainen.

Ilmoittudu tästä.

Retkipäivä Luurinmutkan leirikeskuksessa 2.5.2020

Lähde mukaan retkelle Luurinmutkaan yhdessä toisten kanssa. Luvassa seikkailua, pulmapelejä ja yhdessä leikkimistä. Saamme viettää päivän pihalla hyvän sään salliessa, nauttien luonnosta ja yhdessä tekemisestä. Pääsemme myös paistamaan makkaraa ja vaahtokarkkeja kodalla. Tervetuloa mukaan! Tapahtuma maksaa 10 euroa, sisältäen bussikuljetuksen Kokkokankaalta, päivän ruoat sekä  materiaalikustannukset.

Ilmoittaudu tästä.