lapset leirillä metsässä ulkoilemassa

Varhaisnuorten toimintaa: Leirit, retket, tapahtumat

JOULUINEN TOIMINTAPÄIVÄ  PERUTTU

12.12.2020 klo 10-15.00 Hinta 10€

Lähde mukaan yhdessä toisten kanssa tonttujen valloittamalle Kempeleen Akatemialle kurkistamaan joulunsalaisuuteen. Päivään mahtuu monenlaisia touhuja ja tekemisiä Jouluteeman ympäriltä.

Ilmoittautuminen tästä ilmoittautuminen aukeaa 6.11. klo 8.00.

Toimintapäivä on 1.-6. -luokkalaisille. Mukaan mahtuu 40osallistujaa.

Leirit eivät toteudu, jos ilmoittautuneita on alle 15/leiri. Peruuntuneesta leiristä ilmoitetaan huoltajalle sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Leirin voi perua maksutta 27.11. klo 24:00 saakka sähköpostilla tai tekstiviestillä, muuten peritään puolet leirimaksusta. Maksuttomaan perumiseen 27.10 jälkeen tarvitsee lääkärintodistuksen. Ilmoittamattomasta poissaolosta peritään koko leirimaksu. Leirin hinta on 51€, josta tulee maksulinkki sähköpostiin leirin jälkeen.

Leirikirjeet lähetetään  ilmoittautumisen päätyttyä.

VARHAISNUORTEN KERHOSTARTTI - LASTENJUHLAT PERUTTU

16.1.2021 Klo 12-16.00

Tervetuloa starttaamaan uusi kerhokausi toisten kerholaisten kanssa yhteisten lastenjuhlien merkeissä Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa.

Kerhostartti on kaikille seurakunnan varhaisnuorten kerhoissa käyville 1-6luokkalisille maksuton tapahtuma.

Ilmoittaudu tästä Ilmoittautuminen aukeaa 4.12.klo 8.00.

Juhla ei toteudu, jos ilmoittautuneita on alle 15hlö. Peruuntumisesta ilmoitetaan huoltajalle sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä.