äitilammas ja lapsilammas, lasten askartelemat

Perhekerhot

 

Koronarajoitusten jatkumisen takia käynnistämme etäperhekerhon Teams-sovelluksen kautta ke 7.4. Etäperhekerhoa järjestetään keskiviikkoisin 7.4.-12.5. klo 10-10.30. Voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi lastenohjaaja Sarille (sari.korhonen(at)evl.fi). Saat sähköpostiisi kutsulinkin, jonka kautta voit osallistua kännykällä tai tietokoneella kotoa käsin etäperhekerhoon. Lisätietoja voit kysellä lastenohjaajilta. Tervetuloa mukaan!

 

Perhekerhot ovat kaikille avoimia, maksuttomia perheiden kohtaamispaikkoja, joihin aikuiset voivat kokoontua yhdessä lasten kanssa tapaamaan muita samassa elämäntilanteessa olevia. Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua, voit tulla paikalle silloin, kun sinulle ja perheellesi sopii. Perhekerhojen tavoitteena on toimia muualta Kempeleeseen muuttaneille kotouttavana toimintana ja sieltä on helppo löytää vertaistukea arkeen.

Perhekerhojen ohjelmassa on hartaushetki, kahvi- ja mehutarjoilu sekä vapaata leikkiä ja aikuisten keskeistä juttelua. Joskus ohjelmassa on ohjattua toimintaa: leikkejä tai askartelua. Perhekerhoissa vierailee toisinaan seurakunnan eri työntekijöitä, mutta vastuu toiminnasta on kerhopisteen lastenohjaajilla.

 

Teams-perhekerho 12.5., ilmoittautuminen sari.korhonen(at)evl.fi