pehmoeläimiä lattialla

Lapset ja perheet

Ajankohtaista

• Perhekerhoihin (paitsi Iltaperhekerho) ei tarvitse erikseen ilmoittautua, katso tarkemmat tiedot Perhekerhot-alasivulta
  • Muistathan tulla kerhoihin TERVEENÄ!
  • Lapsiparkeista löytyy tarkempia tietoja Lapsiparkit-alasivulta
  • Kirkkokioskin toiminta starttaa su 20.9.

Muutoksia kerhoajoissa:

• Torstaina 8.10. EI OLE päiväkerhoja Kokkokankaalla ja kirkossa, lastenohjaajat koulutuksessa
  • Viikolla 42 (12.-18.10.) EI OLE päivä- ja perhekerhoja Kokkokankaalla ja kirkossa
  • Syyslomaviikolla (viikko 43) 19.-25.10. EI OLE päivä- ja perhekerhoja Kokkokankaalla ja kirkossa
  • Keskiviikkona 4.11. EI OLE perhekerhoja, työyhteisön koulutuspäivä

Päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5 -vuotiaiden lasten parissa.

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä on lasten kirkkohetki saarnan aikana ja ennen messua lapset voivat hakea kirkkokioskista itselleen oman vapaaehtoistehtävän.

Seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille (kevään luokka-asteen mukaan) kesäkerhotoimintaa.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa, niissä tiedotamme myös kerhojen muutoksista, erilaisista tapahtumista sekä kerromme varhaiskasvatuksen ja perhetyön kuulumisista.

Instagram @kempeleensrkvarhaiskasvatus