pehmoeläimiä lattialla

Lapset ja perheet

Ajankohtaista

• Etäperhekerho Teams-sovelluksen kautta järjestetään keskiviikkoisin 7.4.-12.5. klo 10-10.30. Voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi lastenohjaaja Sarille (sari.korhonen(at)evl.fi). Saat sähköpostiisi kutsulinkin, jonka kautta voit osallistua kännykällä tai tietokoneella kotoa käsin etäperhekerhoon. Lisätietoja voit kysellä lastenohjaajilta. Tervetuloa mukaan!

• Päiväkerhojen kevätkausi päättyy ti 11.5., kevätkirkko on su 16.5. klo 18 (myöhemmin lisätietoja) sekä kevätretket ma 17.5. ja ti 18.5., retkistä tiedotetaan ryhmäkohtaisesti.

• Koululaisten kesätoiminta 2021 järjestetään Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa 7.6.-2.7. koronarjoitusten salliessa, ilmoittautuminen avautuu 1.5. Lue lisää koululaisten kesätoiminta -sivustolta.

• Lapsiparkkitoiminta jatkuu syksyllä.

• Kirkkokioski-toiminta sekä lasten kirkkohetket (sunnuntain jumalanpalveluksessa) ovat tauolla koronatilanteen vuoksi.

Päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5 -vuotiaiden lasten parissa.

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä on lasten kirkkohetki saarnan aikana ja ennen messua lapset voivat hakea kirkkokioskista itselleen oman vapaaehtoistehtävän.

Seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille (kevään luokka-asteen mukaan) kesätoimintaa.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa, niissä tiedotamme myös kerhojen muutoksista, erilaisista tapahtumista sekä kerromme varhaiskasvatuksen ja perhetyön kuulumisista.

Instagram @kempeleensrkvarhaiskasvatus