pehmoeläimiä lattialla

Lapset ja perheet

Ajankohtaista

Päiväkerhoon ilmoittautuminen kaudelle 2020-2021 alkaa 6.4., linkki ilmoittautumiseen löytyy Päiväkerhot-sivustolta

Varhaiskasvatuksen toimintaan liittyviä aikatauluja:

• Varhaiskasvatuksen kaikki toiminta eli päivä- ja perhekerhot, Ilta perheelle -kerho sekä lapsiparkki OVAT TAUOLLA TOISTAISEKSI koronavirustilanteeseen liittyen
  • Voit seurata varhaiskasvatuksen facebook -sivulta sekä instagrammistamme vinkkejä ja hartauksia, mitä lastenohjaajat työstävät sinne kerhojen ollessa tauolla

Päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5 -vuotiaiden lasten parissa.

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä on lasten kirkkohetki saarnan aikana ja ennen messua lapset voivat hakea kirkkokioskista itselleen oman vapaaehtoistehtävän.

Seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille (kevään luokka-asteen mukaan) kesäkerhotoimintaa.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagrammissa, niissä tiedotamme myös kerhojen muutoksista, erilaisista tapahtumista sekä kerromme varhaiskasvatuksen ja perhetyön kuulumisista.

Instagram @kempeleensrkvarhaiskasvatus