pehmoeläimiä lattialla

Lapset ja perheet

• Päiväkerhoja ei ole torstaina 4.3.
  • Päiväkerhot tauolla 8.-12.3. eli viikolla 10 (hiihtolomaviikko)
  • Päiväkerhojen kevätkausi käynnistyi 11.1., lasten kerhoryhmät kokoontuvat tällä hetkellä normaalisti.
  • Perhekerhot ja lapsiparkit ovat tauolla koronatilanteen takia. Ilmoitamme, kun toiminta jatkuu.
  • Kirkkokioski-toiminta sekä lasten kirkkohetket (sunnuntain jumalanpalveluksessa) ovat tauolla koronatilanteen vuoksi.

Päiväkerho on kirkon toimintaa 3-5 -vuotiaiden lasten parissa.

Perhekerhoihin ovat tervetulleita kotona lapsia hoitavat aikuiset (äidit, isät, tädit, sedät, mummot, papat) yhdessä lasten kanssa.

Sunnuntain jumalanpalveluksen yhteydessä on lasten kirkkohetki saarnan aikana ja ennen messua lapset voivat hakea kirkkokioskista itselleen oman vapaaehtoistehtävän.

Seurakunta järjestää 1.-4.-lk:n oppilaille (kevään luokka-asteen mukaan) kesäkerhotoimintaa.

Voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa, niissä tiedotamme myös kerhojen muutoksista, erilaisista tapahtumista sekä kerromme varhaiskasvatuksen ja perhetyön kuulumisista.

Instagram @kempeleensrkvarhaiskasvatus