Ilmoitus valtionavustuksesta:

Diakoniatyön kautta on mahdollista hakea valtion myöntämää avustusta, joka on tarkoitettu koronatilanteen aiheuttamaan taloudelliseen ahdinkoon Kempeleessä asuville täysi-ikäisille henkilöille.

Avustusta voi hakea esimerkiksi ruokaan, vaatteisiin, harrastustoimintaan, lykkääntyneisiin arjen hankintoihin, maksamattomiin laskuihin tai muihin korona-ajan aiheuttamiin kuluihin. Avustusta on käytettävissä rajallinen määrä, joten hakemuksen jättäminen ei välttämättä oikeuta avustuksen saamiseen. Avustusta ei anneta rahana. Avustushakemukset käsitellään diakoniatiimissä ja päätöksistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Avustuksen hakuaika on 3.-26.2.2021. Hakemukset toimitetaan osoitteeseen Kempeleen seurakunta/diakoniatyö, Kissaojantie 12, 90450 Kempele.

Avustushakemus: tästä.
Hakemuksen mukaan liitetään kopio viimeisimmästä toimeentulotukipäätöksestä (mikäli hakija saa toimeentulotukea) sekä yhden kuukauden tiliotteet.

Lisätietoa diakoniatyöntekijöiltä: kirkonkylä: Elisa Iso-Junno, p. 0407707431, Katriina Sipilä, p. 0504578022. Kokkokangas: Soile Pakkanen, p. 0407790367, Tarja Ervasti, p. 0407790368. Sähköpostiosoitteet ovat: etunimi.sukunimi@evl.fi.