Lapsiparkki

La 24.8.2019
Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan,
vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan.
Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi,
hän viitoittaa sinulle oikean tien. Sananl. 3:5-6

Lapsiparkki

LAPSIPARKKITOIMINTA STARTTAA 6.9.2019

Väsyttääkö vanhempaa? Haluatko käydä yksin kaupassa, asioilla tai tehdä kotitöitä?

Tilapäistä hoitoa tarjolla alle kouluikäisille lapsille, myös vauvoille perjantaisin klo 9 – 11.30 välisenä aikana perheen tarpeen mukaan. Ilmoittautuminen parkkiin suoraan lastenohjaajille Hilkka p. 0400-429448 tai Aila p. 0400-429585. Ilmoittautuminen sen vuoksi, että lastenohjaajat voivat katsoa, että montako lasta mahtuu kullekin kerralle mukaan lasten iän perusteella.

Lapsiparkki on maksuton, lapsille voi laittaa omaa evästä mukaan. Lapsiparkissa toimitaan läsnäolevien lasten ehdoilla: leikitään tai sylitellään tai mitä lapset sitten haluavatkaan puuhailla.

Lisätietoja Varhaiskasvatuksen lähiesimies Saija Kivelältä, p. 040 -7790 375 tai etunimi.sukunimi@evl.fi

www.kempeleenseurakunta.fi

Kempeleen seurakunnan varhaiskasvatus ja perhetyö

@kempeleensrkvarhaiskasvatus