Päivärippikoulu 2 2019

La 25.5.2019
Jeesus sanoi:
"Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva." Joh. 16:13

Päivärippikoulu 2 2019

Päivärippikoulu 2n kesäkuun päiväkoulujakso:

Kaikki opetuspäivät tapahtuvat kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Päivien kesto on klo 10-15. Päivällä klo 12-13 on omakustanteinen ruokatauko, jonka aikana voi käydä ruokailemassa kotona tai jossain muualla – myös omia eväitä voi ottaa mukaan.

• Maanantaina 3.6 olemme Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa.

• Tiistaina 4.6 olemme Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa.

• Keskiviikkona 5.6 olemme Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa.

• Torstaina 6.6 olemme Pyhän Kolminaisuuden kirkossa.

• Perjantaina 7.6 olemme Pyhän Kolminaisuuden kirkossa. Iltapäivällä teemme pienen retken Pirilään, josta palaamme vielä takaisin kirkolle.

• Maanantaina 10.6 olemme Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa.

• Tiistaina 11.6 olemme Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa.

• Keskiviikkona 12.6 on retkipäivä, jolloin menemme yhdessä bussilla Ouluun. Siellä käymme tutustumassa ortodoksikirkkoon, syömässä ja keilaamassa. Tässä päivässä seurakunta tarjoaa lounaan eikä eväitä siis tarvita.

• Torstaina 13.6 olemme Pyhän Kolminaisuuden kirkossa.

• Perjantaina 14.6 ei ole opetusta.

• Lauantaina 15.6 on konfirmaatio klo 14. Nuorten tulee olla paikalla tuolloin klo 13.

Vanhempainilta pidetään Pyhän Kolminaisuuden kirkossa keskiviikkona 5.12 klo 17.30-18.30. Vanhempainillan jälkeen kirkossa on Hengähdä hetkeksi-messu. Messu alkaa klo 19 ja kestää on noin puoli tuntia. Olette sydämellisesti tervetulleita mukaan!

Ryhmän vastaava ohjaaja:

Arto Pisilä