Jouluvaellus 2017

To 23.11.2017
Minä odotan Herraa kuin vartijat aamua,
hartaammin kuin vartijat aamua. Ps. 130:6

Jouluvaellus 2017

Tänä vuonna kutsumme varhaiskasvatuksen ja koulujen väkeä jouluvaellukselle. Viikolla 50 (11.-15.12.) Jouluvaellus on Kokkokankaan seurakuntakeskuksella ja viikolla 51 (18.-20.12.) Pyhän Kolminaisuuden kirkossa.

Esitykset ovat 30 minuutin välein ja yhteen esitykseen mahtuu noin 30 henkilöä maksimissaan. Liitetiedostossa on Jouluvaelluksen tapahtumakalenteri. Voit katsoa siitä ryhmällesi sopivan ajan, mutta valitettavasti et voi sitä teknisistä syistä tästä varata suoraan, vaan lähetä sähköpostia saija.kivela (at) evl.fi ja tee varaus sitä kautta.

Esitykseen kannattaa tulla täsmällisesti. Erityisesti Pyhän Kolminaisuuden kirkossa emme voi ottaa ryhmiä etukäteen sisälle tilan avaruuden johdosta. Olettehan kuitenkin ajoissa paikalla, niin esitysaikataulu ei viivästy.

Esitys tapahtuu sisätiloissa.

Lisätietoja voi kysyä Saijalta ja Paulukselta.

xlsx liite

Jouluvaelluksen aikataulu ryhmille