Tiuhdit ja Viuhdit
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Päivän sana

Ma 18.6.2018
Käänny puoleeni ja ole minulle armollinen,
sillä minä olen yksin ja avuton. Ps. 25:16
Kempeleen seurakunta - etusivulle
Sivukartta Tekstin koko   a A A Tulosta sivu

Tiuhdit ja Viuhdit

Tiuhdit ja Viuhdit

 

Tiuhdit ja Viuhdit on 3-4-vuotiaiden päiväkerhoryhmä, joka kokoontuu maanantai- ja tiistaipäivisin klo 12.40-15.10. Totutusta iltapäivän kerhoajasta poikkeava kerhoaika johtuu Pyhän Kolminaisuuden kirkon päiväkerhon kanssa tehtävästä yhteistyöstä, jotta vanhemmat ehtivät tuoda eri-ikäiset sisarukset päiväkerhoihin ajallaan. Tiuhtien ja Viuhtien kanssa samaan aikaan Pyhän Kolminaisuuden kirkossa toimii 5-vuotiaiden ryhmä klo 12.30-15.00 (ma, ti, to).

Päiväkerhossa ulkoilemme kerhon alussa lähes säällä kuin säällä. Lisäksi päiväkerhoon kuuluu pieni hartaushetki, kotoa tuotujen terveellisten eväiden syönti, vaihtelevasti kädentöitä/musiikkia/liikuntaa sekä ohjatusti että lapsilähtöisesti. Päiväkerhokertaan sisältyy myös jokaisella kerralla lasten vapaata leikkiaikaa. Päiväkerho päättyy jokaisella kerralla loppusatuun ja -lauluun.

3-4-vuotiaiden ryhmässä toimii PIKI-toimintamalli, jolla tuetaan lapsen vuorovaikutustaitojen kehittymistä ja tunnetaitojen hallintaa. PIKI tuo käyttöömme uuden toimintamallin kiusaamisen ennaltaehkäisemiseen. Tavoitteenamme on avoin kasvatuskumppanuus vanhempien kanssa.

Ympäristödiplomiseurakuntana opettelemme lasten kanssa myös kierrätystä, ympäristön positiivisia arvoja ja luonnonsuojelua. Kerhohuoneessamme on oma pieni ekopisteemme, jonka avulla kierrätys tulee läheiseksi jokaista kerhopäiväämme.


Tälle sivulle lisäämme kerhokauden aikana valokuvia toiminnastamme.