Avoimet työpaikat
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Päivän sana

La 21.9.2019
Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän. 1 Joh. 4:9
Kempeleen seurakunta - etusivulle
Sivukartta Tekstin koko   a A A Tulosta sivu

Avoimet työpaikat

Kempeleen seurakunnassa

on haettavana

DIAKONIAN VIRKA

Kempele on kasvava ja kehittyvä kunta Oulun seudulla, seurakuntaan kuuluu noin 14 500 jäsentä. Kempeleen seurakunnassa työskentelee 35 työntekijää. Diakoniatyön tiimiin kuuluu neljä diakonian viranhaltijaa ja diakoniapappi.

Viranhoitoon kuuluvat seurakuntadiakonian yleiset tehtävät. Arvostamme osaamista taloudellisen avustustyön ja neuvonnan saralla sekä päihdetyössä ja miesten ryhmätoiminnassa. Odotamme valittavalta henkilöltä rohkeaa työotetta, sosiaalisia työtaitoja ja kykyä tiimityöskentelyyn.

Viran kelpoisuusehtona on kirkon säädöskokoelman nro 124 mukainen kelpoisuus.

Virka kuuluu vaativuusryhmään 502. Peruspalkan lisäksi maksetaan edellytysten täyttyessä viranhaltijan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää ja työsuoritukseen perustuvaa suorituslisää.

Kielivaatimuksena on suomen kielen erinomainen kirjallinen ja suullinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Hakijan tulee olla Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Viranhoito edellyttää oman auton käyttöä.

Viran voi ottaa vastaan 1.11.2019 alkaen.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse 23.9.2019 klo 14.00 mennessä osoitteeseen **@**.

Tiedusteluihin vastaa (ei maanantaisin tai tiistaisin) diakoniatyön lähiesimies kappalainen Teemu Riihimäki, puh. 040 7790 308, **@**.

Hakijan tulee kutsuttaessa varautua haastatteluun ti 8.10.2019 klo 17 eteenpäin.