Ilmoittautuminen Kempeleen seurakunnan rippikouluihin vuodelle 2017

La 24.6.2017
Jumala on tehnyt teille hyvää, hän on antanut vettä taivaalta ja sadon ajallaan, hän on ravinnut teidät ja täyttänyt teidät ilolla. Ap. t. 14:17

Ilmoittautuminen Kempeleen seurakunnan rippikouluihin vuodelle 2017

Tervetuloa rippikouluun!

Ilmoittautuminen Kempeleen seurakuntaan on tarpeellinen riippumatta siitä, käytkö rippikoulun Kempeleen seurakunnan järjestämässä rippikoulussa (päiväkouluna tai leirillä) tai muun osapuolen järjestämässä rippikoulussa.

Kempeleen seurakunnan rippikouluihin pääset ilmoittautumaan 9.9.2016 klo 10.00 - 14.9.2016 klo 24.00 välisenä aikana tästä.

Samalla ajalla on auki ilmoittautuminen myös muualla rippikoulun käyville. Siinä tapauksessa ilmoittaudut tästä.

Jos haluat vielä tutustua tarkemmin Kempeleen seurakunnan tarjoamiin rippikouluvaihtoehtoihin, voit katsoa päivärippikoulut täältä ja leiririppikoulut täältä. Rippikoulutyön pääsivulle pääset tästä.