Simpukat

Pe 28.4.2017
Herra on avuttomien suojelija.
Kun voimani uupuivat,
hän tuli avukseni.
Nyt olen saanut rauhan,
Herra piti minusta huolen. Ps. 116:6-7

Simpukat

Simpukat: 5-vuotiaiden lasten päiväkerhoryhmä

5-vuotiaiden oman päiväkerhoryhmän periaatteena on tarjota tavoitteellista ja ikätasoaan vastaavaa toimintaa 3 kertaa viikossa, huomioiden lähestyvä eskarivuosi.

• Maanantaisin keskitymme musiikkiin sekä kielellisen kehityksen tukemiseen (esim. sadutus, lorutus yms.).Tutustumme myös viikon Raamatunkertomukseen tai kirkkovuoden pyhään.

• Tiistaisin painopiste on kädentaidoissa eli askartelemme, maalaamme, piirrämme tai teemme pikkueskaritehtäviä. Lisäksi käsittelemme maanantaina aloitettua teemaa eri tavoin.

• Perjantaisin keskitymme liikunta- ja ympäristöpainotteiseen toimintaan ja ulkoilemme enemmän kuin muina päivinä.

Kerhossa ohjaajina toimivat Sari Korhonen ja Tanja Helenius

Kerhorukous: Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä, siivillänsä meitä peitä, älä meitä koskaan heitä. Aamen.