Päivärippikoulu 1 (Kempeleessä)

Ti 23.1.2018
Herra puolustaa kansaansa,
hän säälii palvelijoitaan,
kun hän näkee, ettei heillä enää ole voimaa,
että he ovat uupuneita, niin suuret kuin pienet. 5 Moos. 32:36

Päivärippikoulu 1 (Kempeleessä)

Tervehdys päivärippikoululaiset ja huoltajat!

Tässä ovat päivärippikoulupäivien aikataulu ja paikat joissa noina päivinä olemme. Päivärippikoulupäivinä ruokaillaan omilla eväillä paitsi 5.1. retkipäivänä, jolloin käymme pitsalla seurakunnan kustantamana. Päiväkoulun ensimmäisenä päivänä saatte mukaan henkilötietolomakkeen, joka tulee palauttaa heti seuraavana päivänä, koska se tulee olla täytettynä retkellä. Ottakaa päiväkoulupäiviin mukaan omat muistiinpanovälineet. Vihkon ja Raamatun saatte seurakunnasta. Jos sairastut päiväkoulupäivinä tai joudut olemaan pois jostakin tilaisuudesta, ole etukäteen yhteydessä Annaan tai Päiviin, niin katsomme tilalle korvaavan tehtävän.

Viimeisenä päiväkoulupäivänä 9.3. vietämme päivän lopuksi rippikoulun ehtoollishetkeä, jonne rippikoululaisten lisäksi myös vanhemmat ovat tervetulleita. Tämä liittyy uuteen käytäntöön, jossa rippikouluryhmä käy ehtoollisella jo rippikoulun aikana.

Päiväkoulupäivät:

4.1. klo 11–17 keskustan seurakuntatalo

5.1. klo 10–16 retkipäivä Ouluun.

• Lähtö linja-autolla klo 10 keskustan seurakuntatalolta. 10.30 vierailu Oulun tuomiokirkossa. 11.30 nautimme pitsat pitseriassa. 13.30 tutustuminen ortodoksikirkkoon. 14.30 keilausta Heinäpään keilahallilla. 15.30 paluu Kempeleeseen, jossa perillä viim. klo 16. Retkelle varustuksena mukavat vaatteet keilausta varten, keilauskengät saamme keilahallilta.

6.1. klo 10–16 keskustan seurakuntatalo

7.1. klo 9.30–15 Pyhän Kolminaisuuden kirkko

• Aamulla rippikoulukortissa oleva ryhmän oma jp. Iltapäivällä musiikkiopetusta ja tutustuminen hautausmaahan. Mukaan voi ottaa halutessaan oman hautakynttilän, jonka voi sytyttää läheisen haudalle tai muualle haudattujen muistomerkille.

10.2. klo 12–19 Kokkokankaan seurakuntakeskus

• Päivän lopuksi katsomme elokuvaa. Mukaan voi ottaa halutessaan omia herkkuja. Seurakunta tarjoaa popcornit.

11.2. klo 9.30–15 Kokkokankaan seurakuntakeskus

• Vietämme laskiaissunnuntain perhemessua jonka jälkeen pitsapuffet. Myös vanhemmat ovat messuun ja pitsapuffettiin lämpimästi tervetulleita!

9.3. klo 11–15 Pyhän Kolminaisuuden kirkko

• opetusta, konfirmaatioharjoitukset

• klo 14 rippikoululaiset ja vanhempien yhteinen ehtoollishetki

11.3. klo 14 konfirmaatio Pyhän Kolminaisuuden kirkossa

Päivärippikoulun muita tilaisuuksia:

21.1. klo 15 Urkutunti Pyhän Kolminaisuuden kirkolla

2.2. klo 18 Kokkokospel Kokkokankaan seurakuntatalolla

9.2. klo 19 Yökahvila Akatemialla

22.2. klo 18 Nuortenilta keskustan seurakuntatalolla Kahvila Ilonpisarassa

Rippikoulukortissa olevat kaksi jumalanpalvelusmerkintää ryhmän oma jp:n lisäksi voi käydä vapaavalintaisesti. 11.2. olevasta laskiaissunnuntain perhemessusta ei saa merkintää rippikoulukorttiin.

Työntekijöiden yhteystiedot:

Päivi Ollikainen 0447790063 ja Anna Savuoja 0407790372.