Kirkkovaltuusto 30.1.2013

Kirkkovaltuusto 30.1.2013

KEMPELEEN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÄÄTÖKSIÄ 30.1.13

LAAJAA YLIOPISTOTUTKINTOA EDELLYTTÄVÄN KANTTORIN VIRAN TÄYTTÄMINEN

Seurakunnan kirkkovaltuusto perusti 19.6.2012 laajaa yliopistotutkintoa edellyttävän kanttorin viran (ns. A-kanttori).  Kanttorin virka on uusi ja siinä korostuvat laulu ja kuoronjohto. Kirkkovaltuusto valitsi kanttorin virkaan Raimo Paason.

KIRKKOVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA VUOSIKSI 2013–2014

Kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti Reino Laitisen kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi vv. 2013–2014 ja varapuheenjohtajaksi Hillevi Huovisen.

KIRKKONEUVOSTON VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA vv. 2013-2014 JA KAHDEKSAN MUUTA KIRKKONEUVOSTON JÄSENTÄ JA HENKILÖKOHTAISET VARAJÄSENET  vv. 2013–2014 SEKÄ KIRKKONEUVOSTON EDUSTAJAT JOHTOKUNTIIN

Kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi Pauli Määtän ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Hannu Parviaisen. Varsinaisiksi jäseniksi kirkkoneuvostoon valittiin: Jarva Taavi, Juvani Kaisu, Tahkola Maija, Laava Jarkko, Holma Sisko, Rauma Tuula, Lahtinen Sakari ja Pulkkinen Ulla. Edellä mainittujen jäsenten henkilökohtaisiksi varajäsenikseen valittiin samassa järjestyksessä Ollikainen Antti, Kivelä (Päivi) Maria, Taavettila Saija, Kaikkonen Keijo, Silvola Suvi, Rajala Tiina, Jokelainen Tommi ja Taskila Paula.

Kirkkoneuvoston edustajiksi johtokuntiin valittiin henkilöt seuraavasti: yleisen seurakuntatyön johtokuntaan neuvoston edustajaksi valittiin Rauma Tuula, diakoniatyön johtokuntaan neuvoston edustajaksi valittiin Juvani Kaisu ja lähetystyön johtokuntaan neuvoston edustajaksi valittiin Holma Sisko ja kasvatustyön johtokuntaan neuvoston edustajaksi valittiin Pulkkinen Ulla.

YLEISEN SEURAKUNTATYÖN JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VALINTA VV. 2013–2014

Yleisen seurakuntatyön johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Hannu Parviainen. Johtokunnan viideksi jäseneksi valittiin Moilanen Vesa, Hannila Kerttu, Markkanen Anneli, Hänninen Kristiina ja Jokelainen Tommi. Varajäseniksi valittiin numerojärjestyksessä Sakko Tarja, Hanski Pia ja Rautiala Elina.

DIAKONIATYÖN JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VALINTA VV. 2013–2014

Diakoniatyön johtokunnan puheenjohtajaksi kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti Suvi Silvolan. Johtokunnan viideksi jäseneksi valittiin Kähkölä Oiva, Rundgren Ritva, Laurila Veijo, Rauma Tuula ja Kesti Riikka. Varajäseniksi valittiin numerojärjestyksessä Kiljo Hilkka, Hannila Kerttu ja Holma Sisko.

LÄHETYSTYÖN JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VALINTA VV. 2013–2014

Kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti lähetystyön johtokunnan puheenjohtajaksi Kaisu Tauriaisen. Johtokunnan viideksi jäseneksi valittiin Jarva Taavi, Laava Jarkko, Markkanen Anneli, Okkonen Jaakko ja Hilli Riitta-Liisa. Varajäseniksi valittiin numerojärjestyksessä Ahola Mikael,  Hanski Pia ja Kähkölä Oiva.

KASVATUSTYÖN JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJAN, JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN

VALINTA VV. 2013–2014

Kasvatustyön johtokunnan puheenjohtajaksi kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti Tiina Rajalan. Kasvatustyön johtokunnan kahdeksaksi jäseneksi valittiin Kaisto Martti, Kivelä (Päivi) Maria, Siira Anni-Maija, Mäkäräinen Juha, Huovinen Hillevi, Savela Seppo, Taskila Paula ja Järvenpää Lasse. Varajäseniksi valittiin numero-järjestyksessä Laava Jarkko, Kesti Riikka ja Hahl-Marjokorpi Pirita.