Pikkukarhut

Pe 28.4.2017
Herra on avuttomien suojelija.
Kun voimani uupuivat,
hän tuli avukseni.
Nyt olen saanut rauhan,
Herra piti minusta huolen. Ps. 116:6-7

Pikkukarhut

Pikkukarhut on keskustan seurakuntatalon
3-5-vuotiaiden päiväkerhoryhmä

Pikkukarhut kokoontuvat maanantai- ja perjantai-iltapäivisin. Kerho-ohjelmaan kuuluu ulkoilua, hartaushetki, laulu- ja leikkituokioita, luovaa toimintaa, kotoa tuodun terveellisen välipalan syöminen, vapaata leikkiä ja satutuokio. Kerhossa pyritään ulkoilemaan jokaisella kerralla, tutustutaan luontoon ja ympäristöön. Kerhossa ohjaajina toimivat lastenohjaajat Mari Hattunen ja Aila Törmikoski.

5-vuotiaat (vuonna 2011 syntyneet) päiväkerholaiset pikkueskarit eli viskarit käyvät kerhossa kolme kertaa viikossa. Pikkukarhujen viskarit käyvät päiväkerhossa omassa ryhmissään 3-4-vuotiaiden kanssa maanantaisin ja perjantaisin, mutta torstaiaamuisin viskarit kokoontuvat vain Pikkukettujen viskareiden ja lastenohjaajien Hannelen ja Marin kanssa. Silloin heillä on parempi mahdollisuus keskittyä isompien lasten tehtäviin ja touhuihin, ja valmistautua jo seuraavaan kauteen esikoululaisina.