Pikkuketut

Pe 28.4.2017
Herra on avuttomien suojelija.
Kun voimani uupuivat,
hän tuli avukseni.
Nyt olen saanut rauhan,
Herra piti minusta huolen. Ps. 116:6-7

Pikkuketut

Pikkuketut on keskustan seurakuntatalon
3-5-vuotiaiden päiväkerhoryhmä

Pikkuketut kokoontuvat maanantai- ja keskiviikkoaamupäivisin. Kerho-ohjelmaan kuuluu ulkoilua, hartaushetki, laulu- ja leikkituokioita, luovaa toimintaa, kotoa tuodun terveellisen välipalan syöminen, vapaata leikkiä ja satutuokio. Kerhossa pyritään ulkoilemaan jokaisella kerralla, tutustumaan luontoon ja ympäristöön. Kerhossa ohjaajina toimivat lastenohjaajat Hannele Haataja ja Mari Hattunen.

5-vuotiaat (vuonna 2011 syntyneet) päiväkerholaiset pikkueskarit eli viskarit käyvät kerhossa kolme kertaa viikossa. Pikkukettujen viskarit käyvät päiväkerhossa omassa ryhmissään 3-4-vuotiaiden kanssa maanantaisin ja keskiviikkoisin, mutta torstaiaamuisin viskarit kokoontuvat vain Pikkukarhujen viskareiden ja lastenohjaajien Hannelen ja Marin kanssa. Silloin heillä on parempi mahdollisuus keskittyä isompien lasten tehtäviin ja touhuihin, ja valmistautua jo seuraavaan kauteen esikoululaisina.