Päivähoidon uskontokasvatuksen mentorointi

Pe 28.4.2017
Herra on avuttomien suojelija.
Kun voimani uupuivat,
hän tuli avukseni.
Nyt olen saanut rauhan,
Herra piti minusta huolen. Ps. 116:6-7

Päivähoidon uskontokasvatuksen mentorointi

"Päivähoidon uskontokasvatuksen mentoroinnin lähtökohtana on, että päivähoidon oma henkilökunta toteuttaa uskontokasvatusta ja saa halutessaan siihen tukea seurakunnalta.

Mentorointi ymmärretään Vastavuoroiseksi keskustelusuhteeksi, jossa jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä. Suhde perustuu luottamukseen avoimuuteen ja sitoutuneisuuteen.

Mentoroinnnin tavoitteena on tukea kasvatusajattelua ja uskonnonpedagogisia näkemyksiä sekä arjen toimintaa." (Kirkkohallitus, kasvatusasiat)

Tästä linkistä pääset tutustumaan Kumppaniksi kulkemaan esitteeseen.

Kempeleen seurakunnan varhaiskasvatuksen mentoreina toimivat lastenohjaajat Hannele Haataja ja Sari Korhonen.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Kaksi ikkunaa - uskonto varhaiskasvatuksessa esitteeseen.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Uskonnollisia ilmiöitä ihmettelemässä - esitteeseen.