Päivähoidon uskontokasvatuksen mentorointi

La 24.6.2017
Jumala on tehnyt teille hyvää, hän on antanut vettä taivaalta ja sadon ajallaan, hän on ravinnut teidät ja täyttänyt teidät ilolla. Ap. t. 14:17

Päivähoidon uskontokasvatuksen mentorointi

"Päivähoidon uskontokasvatuksen mentoroinnin lähtökohtana on, että päivähoidon oma henkilökunta toteuttaa uskontokasvatusta ja saa halutessaan siihen tukea seurakunnalta.

Mentorointi ymmärretään Vastavuoroiseksi keskustelusuhteeksi, jossa jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä. Suhde perustuu luottamukseen avoimuuteen ja sitoutuneisuuteen.

Mentoroinnnin tavoitteena on tukea kasvatusajattelua ja uskonnonpedagogisia näkemyksiä sekä arjen toimintaa." (Kirkkohallitus, kasvatusasiat)

Tästä linkistä pääset tutustumaan Kumppaniksi kulkemaan esitteeseen.

Kempeleen seurakunnan varhaiskasvatuksen mentoreina toimivat lastenohjaajat Hannele Haataja ja Sari Korhonen.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Kaksi ikkunaa - uskonto varhaiskasvatuksessa esitteeseen.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Uskonnollisia ilmiöitä ihmettelemässä - esitteeseen.