Kotikirkkoviikko vuosittain viikolla 42
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Päivän sana

To 24.8.2017
Etsikää Herraa, kun hänet vielä voi löytää,
huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä! Jes. 55:6
Kempeleen seurakunta - etusivulle
Sivukartta Tekstin koko   a A A Tulosta sivu

Kotikirkkoviikko vuosittain viikolla 42

Seurakunta järjestää Kotikirkkoviikon vuosittain viikolla 42. Tällöin kutsutaan kaikki eskarilaiset, 3. ja 6. luokkalaiset tutustumaan Kempeleen kirkonmäelle kirkkoihin ja hautausmaa-alueeseen toiminnallisin menetelmin.

Tutuksi tulee  325 vuotta vanha aarteemme Vanha kirkko, Vanhan kirkon tapuli, hautausmaa-alue ja Pyhän Kolminaisuuden kirkko.

Tutustuminen tehdään toiminnallisin menetelmin, viiden aistin pedagogiikkaa käyttäen: kuunnellen, katsellen, haistellen, maistellen ja tunnustellen. Tunnin aikana mitataan, etsitään, kokeillaan. Jokaiselle ikäkaudelle on oma suunnitelmansa: eskarilaiset laskevat, mittaavat ja vertaavat, 3. luokkalaiset tutustuvat ja tunnustelevat ja mahdollisesti kiipeävät, 6. luokkalaiset perehtyvät symboliikkaan sekä hautaamiseen liittyviin asioihin.

Kotikirkkovierailu on tunnustukseton eli siihen voivat osallistua kaikki lapset!

Vierailun varaaminen:

* Katso aikataulusta ryhmällesi sopiva vapaa aika.

* Laita ehdotuksesi sähköpostilla saija.kivela(at)evl.fi tai soita 040-7790375/Saija

* Valitettavasti vierailuaikaa ei voi varata suoraan netistä.

 

Ohjeita Kotikirkkoviikko -vierailuun:

* Kuljetuksella tulevat: Olkaa valmiita ajoissa kuljetusta varten! Kuljetusaikataulu on tiivis ja myöhästyminen vaikuttaa koko päivän aikatauluun! Kuljetukset on tilattu Oulun Taksipalveluilta.

* Kävellen kirkonmäelle tulijat: Kierros lähtee vanhan kirkon pääovelta, jos mahdollista, niin voitte saapua koulukeskuksen puolelta portaita kirkonmäelle. Odottakaa vanhan kirkon luona opasta!

* Kaikki ryhmät ovat kierroksen aikana osan ajasta ulkona. On tärkeää huolehtia, että osallistujilla on säänmukainen ulkovaatetus.

* Vierailulla ei tarvita kännykkää.

 


xlsx liite

Kotikirkkoviikon aikataulu 2016

docx liite

Kotikirkkoviikon kuljetusaikataulu 2016