Jätä esirukouspyyntö

La 21.10.2017
Mitä kaikkea maailmassa onkin, ruumiin halut, silmien pyyteet ja mahtaileva elämä, se kaikki on maailmasta, ei Isästä. Ja maailma himoineen katoaa, mutta se, joka tekee Jumalan tahdon, pysyy iäti. 1 Joh. 2:16-17

Jätä esirukouspyyntö

Älkää olko mistään huolissanne, vaan
saattakaa aina se, mitä tarvitsette,
rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon
(Fil. 4:6)

Esirukouspyyntösi otetaan mukaan
jumalanpalveluksen yleiseen esirukoukseen.

Keskiviikkoon mennessä saapuvat rukousaiheet otetaan mukaan seuraavan sunnuntain jumalanpalvelukseen.

Esirukouspyyntöjä tulee seurakunnassamme paljon ja osa niistä on hyvin yksityiskohtaisia. Messussa emme valitettavasti voi rukoilla jokaista yksittäistä pyyntöä erikseen, vaan yritämme parhaan taitomme mukaan muotoilla esirukouksen siten, että kaikkien pyyntöjen sisältö tulee sanoitetuksi yhteisessä esirukouksessa.

Messuissa palvelevat rukousavustajat rukoilevat yksityiskohtaisesti esirukouspyyntöjen puolesta messun jälkeen. Esirukouspyynnöt menevät lisäksi myös keskiviikon aamurukouspiiriin rukoiltavaksi.

Voit jättää esirukouspyyntösi nimettömänä,
rukouspyyntösi välittyy seurakunnan työntekijälle
ilman lähettäjän henkilötietoja.

Esirukouspyyntöjä voi jättää myös kirkon eteisessä