Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

Pe 28.4.2017
Herra on avuttomien suojelija.
Kun voimani uupuivat,
hän tuli avukseni.
Nyt olen saanut rauhan,
Herra piti minusta huolen. Ps. 116:6-7

Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

Kotiseurakunnan ulkopuolella rippikoulun käyville nuorille

AJANKOHTAISTA RIPPIKOULUSSA

* Urkutunnin ja Kokkokospelin korvaus on PIANOKONSERTTI

TIISTAINA 21.2.2017 klo 19.00

Kokkokankaan seurakuntakeskus, Kissaojantie 12

**********

* Rippikoulukorttien palautus HELMIKUUN loppuun mennessä kirkkoherran virastoon,

Tiilitie 1 (SALEA vastapäätä) tai työntekijälle tilaisuudessa.

*************

*********

HYVÄ TIETÄÄ KOTISEURAKUNTAYHTEYDEN JAKSOSTA:

Nuori voi käydä rippikoulun Kempeleen seurakunnan ulkopuolella, esim. jonkun järjestön tai toisen seurakunnan järjestämänä. Myös tällöin nuori ilmoittautuu rippikoululaiseksi Kempeleen seurakuntaan. Syynä tähän on rippikouluun oleellisena osana kuuluva kotiseurakuntaan tutustumisen jakso, jonka jokainen rippikoululainen suorittaa kotiseurakunnassaan (=kempeleläisille Kempeleen seurakunta) ennen rippikoulua.

Käydessään muun kuin Kempeleen seurakunnan järjestämän rippikoulu, nuori kerää siis kaikki samat merkinnät jumalanpalveluskäynneistä ja muista tilaisuuksista kuin Kempeleessä rippikoulun käyvätkin.

Muista siis ilmoittautua rippikoululaiseksi Kempeleen seurakuntaan myös siinä tapauksessa, että käyt rippikoulusi muualla kuin Kempeleen seurakunnan järjestämässä rippikoulussa! Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä työkalulla erikseen ilmoitettuna aikana täältä löytyvästä linkistä.

Lisätietoa: **@**