Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

Ke 13.11.2019
Minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima ja se tuo pelastuksen kaikille, jotka sen uskovat, ensin juutalaisille, sitten myös kreikkalaisille. Room. 1:16

Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

Kotiseurakunnan ulkopuolella

rippikoulun käyvä nuori

Muista siis ilmoittautua rippikoululaiseksi Kempeleen seurakuntaan myös siinä tapauksessa, että käyt rippikoulusi muualla kuin Kempeleen seurakunnan järjestämässä rippikoulussa!

Lisätietoa: **@**

HYVÄ TIETÄÄ KOTISEURAKUNTAYHTEYDEN JAKSOSTA:

Nuori voi käydä rippikoulun Kempeleen seurakunnan ulkopuolella, esim. jonkun järjestön tai toisen seurakunnan järjestämänä. Myös tällöin nuori ilmoittautuu rippikoululaiseksi Kempeleen seurakuntaan. Syynä tähän on rippikouluun oleellisena osana kuuluva kotiseurakuntaan tutustumisen jakso, jonka jokainen rippikoululainen suorittaa kotiseurakunnassaan (=kempeleläisille Kempeleen seurakunta) ennen rippikoulua.

Käydessään muun kuin Kempeleen seurakunnan järjestämän rippikoulu, nuori osallistuu kotiseurakunnan rippikoululaisille järjestettäviin ja ohjeistettuihin tilaisuuksiin kuin Kempeleessä rippikoulun käyvät nuoret.