Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

Kotiseurakunnan ulkopuolella

rippikoulun käyvä nuori

HYVÄ TIETÄÄ KOTISEURAKUNTAYHTEYDEN JAKSOSTA:

Nuori voi käydä rippikoulun Kempeleen seurakunnan ulkopuolella, esim. jonkun järjestön tai toisen seurakunnan järjestämänä. Myös tällöin nuori ilmoittautuu rippikoululaiseksi Kempeleen seurakuntaan. Syynä tähän on rippikouluun oleellisena osana kuuluva kotiseurakuntaan tutustumisen jakso, jonka jokainen rippikoululainen suorittaa kotiseurakunnassaan (=kempeleläisille Kempeleen seurakunta) ennen rippikoulua.

Käydessään muun kuin Kempeleen seurakunnan järjestämän rippikoulu, nuori kerää siis kaikki samat merkinnät jumalanpalveluskäynneistä ja muista tilaisuuksista kuin Kempeleessä rippikoulun käyvätkin.

Muista siis ilmoittautua rippikoululaiseksi Kempeleen seurakuntaan myös siinä tapauksessa, että käyt rippikoulusi muualla kuin Kempeleen seurakunnan järjestämässä rippikoulussa! Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä työkalulla erikseen ilmoitettuna aikana täältä löytyvästä linkistä.

Lisätietoa: **@**