Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

Kotiseurakunnan ulkopuolella

rippikoulun käyvä nuori

Nuorten hartaudet to klo 18.-18.45

Pyhän Kolminaisuuden kirkossa vielä maaliskuun ajan  14.3, 21.3  ja  28.3.

Korvaavuudet:

Jos puuttuu jokin "ryhmän yhteiset kokoontumiset" osallistuminen, niin se tulee korvata osallistumalla Kempeleen seurakunnan järjestämään musiikkitilaisuuteen tai jumalanpalvelukseen. Lisätietoja ryhmien omilta työntekijöiltä.

Rippikoulukorttien palautus huhtikuun loppuun mennessä kirkkoherran virastoon.

Osallistumiset seurakunnan toimintaan tulee suorittaa maaliskuun ja huhtikuun aikana viimeistään.

HYVÄ TIETÄÄ KOTISEURAKUNTAYHTEYDEN JAKSOSTA:

Nuori voi käydä rippikoulun Kempeleen seurakunnan ulkopuolella, esim. jonkun järjestön tai toisen seurakunnan järjestämänä. Myös tällöin nuori ilmoittautuu rippikoululaiseksi Kempeleen seurakuntaan. Syynä tähän on rippikouluun oleellisena osana kuuluva kotiseurakuntaan tutustumisen jakso, jonka jokainen rippikoululainen suorittaa kotiseurakunnassaan (=kempeleläisille Kempeleen seurakunta) ennen rippikoulua.

Käydessään muun kuin Kempeleen seurakunnan järjestämän rippikoulu, nuori kerää siis kaikki samat merkinnät jumalanpalveluskäynneistä ja muista tilaisuuksista kuin Kempeleessä rippikoulun käyvätkin.

Muista siis ilmoittautua rippikoululaiseksi Kempeleen seurakuntaan myös siinä tapauksessa, että käyt rippikoulusi muualla kuin Kempeleen seurakunnan järjestämässä rippikoulussa! Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä työkalulla erikseen ilmoitettuna aikana täältä löytyvästä linkistä.

Lisätietoa: **@**