Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

La 21.9.2019
Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän. 1 Joh. 4:9

Rippikoulu Kempeleen seurakunnan ulkopuolella

Kotiseurakunnan ulkopuolella

rippikoulun käyvä nuori

Muista siis ilmoittautua rippikoululaiseksi Kempeleen seurakuntaan myös siinä tapauksessa, että käyt rippikoulusi muualla kuin Kempeleen seurakunnan järjestämässä rippikoulussa!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti erikseen ilmoitettuna aikana täältä löytyvästä linkistä.

Lisätietoa: **@**

HYVÄ TIETÄÄ KOTISEURAKUNTAYHTEYDEN JAKSOSTA:

Nuori voi käydä rippikoulun Kempeleen seurakunnan ulkopuolella, esim. jonkun järjestön tai toisen seurakunnan järjestämänä. Myös tällöin nuori ilmoittautuu rippikoululaiseksi Kempeleen seurakuntaan. Syynä tähän on rippikouluun oleellisena osana kuuluva kotiseurakuntaan tutustumisen jakso, jonka jokainen rippikoululainen suorittaa kotiseurakunnassaan (=kempeleläisille Kempeleen seurakunta) ennen rippikoulua.

Käydessään muun kuin Kempeleen seurakunnan järjestämän rippikoulu, nuori osallistuu kotiseurakunnan rippikoululaisille järjestettäviin ja ohjeistettuihin tilaisuuksiin kuin Kempeleessä rippikoulun käyvät nuoret.